The Simpsons

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
ги даваа порано на Канал 5, мислам од 17:30. И цело маало се враќаше дома да глеа симпсонс, па пак се искачаше од 6 па натаму

брат се убаво ова со епизодиве и пасвордот, али не пушта. у некој глуп формат е и отвара текст документ со некои знаци

Јас ги имам глеано сите епизоди, бар така мислам.
Сеа гледам нова серија, на ДВДја ја спуштив, се вика Футурама. Автор и Мат Гроенинг, истиот од Сипсонови. Хуморот е ист, само тематиката е друга

betogrozdanov45 напиша:
брат се убаво ова со епизодиве и пасвордот, али не пушта. у некој глуп формат е и отвара текст документ со некои знаци

Форматите се најчесто со екстензија .rm што значи real media i moze da se gledaat so real media player i zafakaat mnogu malku prostor. Malata brojka na ostanatite epizodi e so ekstenzija .rv sto znaci real video i ako imate poteskotii so pustanje na .rv formatite zemete renamer i preimenuvajte gi vo .rm!

Се надевам дека е појасно

Fantom_oh напиша:
Јас ги имам глеано сите епизоди, бар така мислам.
Сеа гледам нова серија, на ДВДја ја спуштив, се вика Футурама. Автор и Мат Гроенинг, истиот од Сипсонови. Хуморот е ист, само тематиката е друга

lele sega doznavte za futurama!?go obozavam Bender!!!uste pred kolku vreme ja pustaa ovaa serija na kanal 5...i na kompjuter imav nekoi 20 epizodi..ZAKON!

$h0®Ty напиша:
lele sega doznavte za futurama!?go obozavam Bender!!!uste pred kolku vreme ja pustaa ovaa serija na kanal 5...i na kompjuter imav nekoi 20 epizodi..ZAKON!

kolku sezoni glease be?

сега ги симнувам сите сезони (44гига)
КЕВ комедија иам гледано нешто но кога ке ги симнам се со ред на двд вадам и супер колекција ке си имам:helou:

Цртанов си нема равен !!!:vozbud:

Omilen crtan od vakov tip mi se Simpsonovi. I steta sto ne gi davaat pak. Nikogash ne bi mi zdosadile.

Ги обожавам. Мислам дека првата сезона се има појавено уште пред да се родам, незнам кој друг цртан во серии сум го сакала повеќе од нив.

Стварно се закон. До сега 19 сезони и уште тераат.
А и подобар е филингот на ТВ да ги гледаш, отколку на ПЦ. Вака на ПЦ ке ги изгледаш за многу кратко време па после ке ти биде криво што си ги изгледал сите.

Аии многу ги сакам, баш се интересни хех, обавезно си ги гледав порано

Edinstvena crtana serija koja ne e manga a ja obozavam!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom