The Secret Circle

Добро бре, толку ли слаба гледаност има оваа серија кај нас? Гледам по бугарскиве форуми бааги дискутираат за неа. И дали некој воопшто ја гледа тука од форумов? Инаку сега станува уште повеќе :vozbud:... Што мислите, ќе се појави ли таткото на Cassie? И дали таа ќе стане злобна :cautious: ?

Она веќе на моменти и е злобна :нинџ:

Колку епизоди има излезено? Вреди ли да трошам интернет? :)

14 се :D Мене ми вреди па сеа за тебе нез, немаме ист вкус.
Инаку Вампирите е многу подобра, а ваа ја гледам да видам шо ќе биде до крајов на сезонава, ако се одвиваат малце побрзо настаните може и ќе ја продолжам

14 се :D Мене ми вреди па сеа за тебе нез, немаме ист вкус.
Инаку Вампирите е многу подобра, а ваа ја гледам да видам шо ќе биде до крајов на сезонава, ако се одвиваат малце побрзо настаните може и ќе ја продолжам
Шо се дешава во таа со Вампирите? Глеам голем рејтинг по замунда ама ме мрзи да ја симнувам пошо тек трета сезона е сеа.

Шо се дешава во таа со Вампирите? Глеам голем рејтинг по замунда ама ме мрзи да ја симнувам пошо тек трета сезона е сеа.

Вампири, вештери, врколаци, хибриди, духови, обични луѓе.
Мора да ти се сфиѓа, оти има предобра приказна. Само издржи да ги изгледаш првите 5-6 епизоди, оти тука наликува на Твајлајт срање, ама после приказната се развива и веќе втора сезона е врв и така натаму.

Приказната на кратко. Вампир се заљубува во девојка,и малце му е проблем шо е вампир па тука уште е и проблематичниот негов брат, исто вампир. Пред многу години и двајцата биле заљубени во Кетрин (вампирка) и сега пак им се случува со оваа тука шо и е двојничка на Кетрин. И така :D
Абе изгледај ја прва сезона и ќе видиш дека е многу добра :)

Вампири, вештери, врколаци, хибриди, духови, обични луѓе.
Мора да ти се сфиѓа, оти има предобра приказна. Само издржи да ги изгледаш првите 5-6 епизоди, оти тука наликува на Твајлајт срање, ама после приказната се развива и веќе втора сезона е врв и така натаму.

Приказната на кратко. Вампир се заљубува во девојка,и малце му е проблем шо е вампир па тука уште е и проблематичниот негов брат, исто вампир. Пред многу години и двајцата биле заљубени во Кетрин (вампирка) и сега пак им се случува со оваа тука шо и е двојничка на Кетрин. И така :D
Абе изгледај ја прва сезона и ќе видиш дека е многу добра :)
ЌЕ одвојам време и за неа па шо сака нека биди. Сеа мо(ну)ментално ја гледам Алкатраз... Не знам дали некој отворил тема за неа. Ама прво да ги изгледам симнативе 4-5 епизоди па потоа ќе дискутираме. :D

ЌЕ одвојам време и за неа па шо сака нека биди. Сеа мо(ну)ментално ја гледам Алкатраз... Не знам дали некој отворил тема за неа. Ама прво да ги изгледам симнативе 4-5 епизоди па потоа ќе дискутираме. :D

Мислам дека има тема за Алкатраз

Добро бре, толку ли слаба гледаност има оваа серија кај нас? Гледам по бугарскиве форуми бааги дискутираат за неа. И дали некој воопшто ја гледа тука од форумов? Инаку сега станува уште повеќе :vozbud:... Што мислите, ќе се појави ли таткото на Cassie? И дали таа ќе стане злобна :cautious: ?

Јас па мислев дека никој не ја гледат епизодава хаха
Не е интересна како Vampire Diaries ама добра е сепак. Е баш сакам да се појави татко и тоа ќе биде интересно. Во Кеси има и добро и зло ама мислам дека се зависи од неа што ќе преовлада доброто или злото. Ќе видиме што ќе се случува.
Како што тргнале е добро, само се надевам дека нема да ја распиаат серијава

Јас па мислев дека никој не ја гледат епизодава хаха
Не е интересна како Vampire Diaries ама добра е сепак. Е баш сакам да се појави татко и тоа ќе биде интересно. Во Кеси има и добро и зло ама мислам дека се зависи од неа што ќе преовлада доброто или злото. Ќе видиме што ќе се случува.
Како што тргнале е добро, само се надевам дека нема да ја распиаат серијава
Имаш право кренаа на подобро продуцентите. Само се надевам дека оваа Кеси ќе се избори против злото и ќе го запознае татко и барем во следната епизода. И забележа ли дека ќе имало прекин на снимањето. Како претходно шо чекавме...

Некако има многу пропусти во приказнава за 6-те семејства..

И грешка која несмееле да си ја дозволат продуцентите (приметив бидејќи 8ма и 9та епизода ги гледав една по друга):

во 8мата мајка и на Мелиса била загрижена и ја пратила надвор од градот
во 9тата татко и на Мелиса организира забава..
(а ни тој ни таа ги нема до сега во серијава)

и.. WTF ??? нели секој има изгубено по 1 родител ???

Некако има многу пропусти во приказнава за 6-те семејства..

И грешка која несмееле да си ја дозволат продуцентите (приметив бидејќи 8ма и 9та епизода ги гледав една по друга):

во 8мата мајка и на Мелиса била загрижена и ја пратила надвор од градот
во 9тата татко и на Мелиса организира забава..
(а ни тој ни таа ги нема до сега во серијава)

и.. WTF ??? нели секој има изгубено по 1 родител ???

Ник и Џејк ги изгубиле и мајката и таткото

Ник и Џејк ги изгубиле и мајката и таткото

Да де.. ама сите други по 1 изгубиле... ама за Мелиса во 2 различни епизоди и двата родители се споменати како живи... врати филмот ако уште ги имаш :)

8-та епизода, сцената кога доаѓаат сите кај Кеси
9-та епизода, Дајана кога се среќава со црнецот - братучедот на Мелиса (во ходникот во училиштето)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom