The Secret Circle

Колку епизоди имаат качено таму и кои?

Две има, прва и втора, толку и се испаднати :)
Сега почна да се снима серијава. 2011 Септември
Секоја недела по една испаѓа ;)

Иначе ја даваат на CW, секој Четврток и сеа рачунај во Петок ставаат торент на замунда .

Изгубени беше хит ама ја утнаа ептен работата со 6тата сезона, крајот беше за никаде :cautious: 1-5 сезоните беа гром, и стварно се надевав на подобар крај ама ништо за жал :(

Да да, и јас се слагам со тебе. Првите две сезони што беа добри а после тоа го усраа.

Ја гледав првата епизода и супер е. Онака у тинејџерски стил.. . ...само ме нервира шо премногу лесно се вкопчуваат работите, сакам малце позаплеткани ситуејшнс али ок е. :)

Па како за почеток добра е, ама можело и подобро. Сепак ќе видиме како ќе се развива ;)

Се поинтересна станува серијава, сега уште да кажат што се случило за време на првиот круг :D

5 епизода 13.10.2011

Зошто застанаа на 9та епизода?
Што е работава, и тие ли одмараат? :(

Серијава е да речеме научна фантастика, ама би била ебено реална приказна со вистински ликови, а научна фантастика би било доколку на некоја од нашите телевизии се прикажува.
Farscape не ја довршија, ми се чини 1 или 2 сезони дадоа и тоа многу одамна, и еден тон добри серии се пропуштиле кај нас, дали свесно се избегнуваат дали незнаат што е квалитет, ама мислам дека 99,9 % од газдите на телевизиите немаат поим што треба да се дава по тв.

Иначе не е лоша серијава, ама ептен ми е некако, тинејџерско-америчко-вештерски филм, ко микс од волшебнички,и други филмчина.

Cassie goes evil :icon_lol:
TSCS1E10-blog9.jpg

Добро бре, толку ли слаба гледаност има оваа серија кај нас? Гледам по бугарскиве форуми бааги дискутираат за неа. И дали некој воопшто ја гледа тука од форумов? Инаку сега станува уште повеќе :vozbud:... Што мислите, ќе се појави ли таткото на Cassie? И дали таа ќе стане злобна :cautious: ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom