The Internet's Most Talented Photographer

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.544
Поени од реакции
8.369
Веб-сајт
www.flickr.com
Повеќето од вас што пишувате на овој подфорум сте запознаени со DigitalRevTV, па ќе преминам на главното, поточно ќе ги ставам првите две епизоди од овој избор за најталентиран фотограф на интернет.

Мене лично, ова ми е мошне забавен натпревар за гледање. Сеуште немам свои фаворити бидејќи се голем број на фотографи.
Како на вас ви се допаѓа овој натпревар?

Драг Тончи,
Јас сеуште немам погледнато ниту една епизода од ова шоу и со задоволство ќе ги изгледам. Се надевам дека ќе имам и јас свој фаворит и ќе ви се приклучам во дискусијата.
Ви благодарам на вниманието.
(проект пишувај културно и литературно на форум)

Драг Тончи,
Јас сеуште немам погледнато ниту една епизода од ова шоу и со задоволство ќе ги изгледам. Се надаевам дека ќе имам и јас свој фаворит и ќе ви се приклучам во дискусијата.
Ви благодарам на вниманието.
(проект пишувај културно и литературно на форум)

И без грешки. :P

Thanks Tonchie. Доста интересно. Крајот на втората епизода беше доста јак :).

Јамаиканецот имаше прејака фотка за втората тема.

На вториот наптревар таа фотката во катедралата беше доста добра исто и таа со дрвото и далеководите. Другите се некако ептен просечни дури и подпросечни

Темата од првата епизода ми беше поинтересна, а мислам дека и подонри фотографии имаше. Тука ми се допадна фотографијата на русинката со босоногата девојка и таја што ја правеше еден постар кандидат кој требаше да побара кабина за сликање и сам себеси се сикаше со нозете нагоре. А од втората епизода ми се допадна фотогафијата на јамајканецот, фотографијата со женската што весла од духовитиот тип и ондак то :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom