The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Толку од мене, сеа ќе навивам за Новак, Делпо, Пер и победникот од Цонга-Гулбис. :D

Не го гледав цел меч, само последните два гема, па не би можел да зборам за тоа дали била или не, чим ти викаш дека ја надиграле ти верувам, ама сепак се работи за изненадување, ти очекуваше Бушард да ја победи Ана?
Башка не би рекол дека е слаба Ана на трева. Има играно полуфинале на овој слем.

Знам дека играла полуфинале, но едноставно и се поклопиле работите. Таа и РГ го има освоено, па никој не може да ме убеди дека е Ана материјал за победник на грен слем.

Дефинитивно е слаба на трева, во смисла дека и е најлоша подлога. Ана не може во движење да погоди бекенд, а исто во движење го промашува секој втор форхенд. Добра е на земја, затоа што спороста на подлогата и дава време убаво да се намести на удар.

И Чилиќ му предал на Де Шипер, станува збор за повреда на коленото.

Денес програмата ќе заврши до 5 саатот, ако продолжат со предавање мечеви...

:D

И Возниацки се повреди, ништо чудно и таа да го предаде мечот.

Многу изненадувања оваа година на Вимблдон :)

Ќе предаде 100%, многу гадно се еба. Да ти ебам тревата смрдлива, сите се жалат оваа година, до негде и среќен сум што изгуби Надал, боље нека изгуби него да се повреди.

Со исклучок на Надал, другите резултатати се горе долу очекувани. Посебно на машкиот дел од турнирот.

Би ги додал и Хјуит и Иванович... Очекував повеќе од нив

Ана е лабилна, исто како и Возњаки, и до некаде Азаренка. Затоа никад нема да ги биде на долги патеки. Единствено последнава може да се среди.

Би ги додал и Хјуит и Иванович... Очекував повеќе од нив

Хјуит е едноставно стар. Коефициентот на Хјуит денс за победа беше преку 1.50, така да неговиот пораз и не е некое големо изненадување. Браун во понеделникот во три сета го елиминира Гарсија Лопез, кој играше одлично во Хертогенбош, плус Браун е познат како добар играч на трева.

:)

Хјуит е едноставно стар. Коефициентот на Хјуит денс за победа беше преку 1.50, така да неговиот пораз и не е некое големо изненадување. Браун во понеделникот во три сета го елиминира Гарсија Лопез, кој играше одлично во Хертогенбош, плус Браун е познат како добар играч на трева.

:)

си утнал нешто 1.13 беше за лејтон што го прави голем фаворит во овој меч, што и не значи дека ке победи нормално а тоа и се деси.

си утнал нешто 1.13 беше за лејтон што го прави голем фаворит во овој меч, што и не значи дека ке победи нормално а тоа и се деси.

Во право си, моја грешка. :facepalm:

Го помешав коефициентот на Гарсија Лопез во мечот против Браун.

:pos:

Браво за мене. :oops:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom