The Bridge

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Фасцинантната германка Дајан Кругер и Демијан Бичир се дел од главната актерска екипа во најновата американска серија THE BRIDGE, римејк на скандинавската Bron/Broen, па така серијата покрај британската добива и американска верзија. Како и во останатите верзии приказната е иста, ги следи двајцата детективи кои трагаат по серискиот убиец, а она што е специфично за американскиот римејк е што сето тоа ќе се случува на границата на САД и Мексико.

IMDB

Одлична серија! Ги изгледав првите две епизоди и веднаш ме купи, обожавам ваква приказна со картели, а посебно кога е направена од квалитетна кабловска телевизија, екипата е врв, верувам дека натаки ептен ќе се заострат работите, препорака!

preview7.480x480-75.jpg

Нели таа глумицата што ја играше во филмот деветта порта со Џони Дип и нејзина улога што играше како демонка или така нешто LoL :)

Го изгледав трејлерот поодамна, онака просечно. Ама не ми текна дека почнува толку скоро.
Може да ја погледнам.

Genre ? Драма ,акција што е серијава објасни поубаво и поопширно не штеди на зборови .

Genre ? Драма ,акција што е серијава објасни поубаво и поопширно не штеди на зборови .

Нешто мешавина од акција и драма, јас мислам дека ќе биде нешто како Homeland понатаки ептен возбудлива со оглед што оригиналот ептен го фалат...

Нешто мешавина од акција и драма, јас мислам дека ќе биде нешто како Homeland понатаки ептен возбудлива со оглед што оригиналот ептен го фалат...
Genre Crime, Drama, Mystery
Нигде не пишува акција :D Јас мислев ќе биде нешто со агенти и форензичари па ќе има акција ова не го бива

Не си ја гледал Bron ?
Јас ја погледнав и првата епизода од оваа, ама не ми е ни приближно интересна приказната како во данската така да ја баталив.

Денеска ја почнав серијава и изгледав три епизоди, фантастично, колку ми се допаѓа што се шири приказната со нови и нови ликови и случувања кои после некое време се поврзуваат а сепак немаш појма кој е убиецот, мерак. Не сум ја гледал шведската верзија, но во план сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom