The best of Коља

• Креатор на темата Креатор на темата Brutus
  • Време на започнување Време на започнување
Да баш пошо е на некој список е безгласна буква :pos:
Да де, тоа ти е исто како со Турците и потурчените. Турчинот не мора да се докажува, ама потурчениот цело време мора да е порадикален и да докажува дека е Турчин. Во првиот момент кога Иванов ќе дигне глас, тој список ќе го удри по нос.

Искрено мислам дека ако дигне глас токму во овој период, на никој освен на психите во влада и нивните зомби нема да им смета што е на платниот список
but that's just my opinion:toe:

10405656_729842097128740_4455669839147607281_n.jpg
11679_729842127128737_5188299847499426267_n.jpg

И јас вака би реагирал доколку Ставревски ме клеветеше за мито од 60,000 евра.
Секоја чест за Гелевски, тотално беше во право.

Гелевски е добар ама има радикални ставови премногу е напизден од сегашниве затоа и вакво однесување ако си го следел-читал ќе знаеш ама премногу имплусивност и избувливост и затоа изгледа како ненормален

Гељо земал иљадници евра од Сорос кои мора да ги оправда,а овие 9 години се на власт,Гељо знае дека ништо не им може,Гељо е лузер кој се фаќа за последна сламка а тоа е прибегавање кон излитен сељачизам.Гељо од денес има статус на лудак.

Гелевски е ДПМНЕ инфилтриран во Сорос

Туууу како не беше и Саше Политико во истово ШОУ :bravobe:

Не можам да ги најдам сите клипови ама се згазив од смеење од вчерашниот настап на Коља. Малку и жал ми падна ама сепак смеата преовлада:) Ако има уште некој клип од неговите настапи онака сумиран би било добро да се сподели. Најдобро е кога водителот се извинува за вулгарностите а ова е втор пат како го вика :)

:pos::pos::pos:

Какви се нема.
Затоа грујо ќе владее со децении.

Последно уредено:
Тебе како на Пандов, само blowing ти е во умот.

Абе признај си дека пандо ти е убав. :D
@Bojan Van Buuren веќе кажа дека е убав :)
@Syn и @MissBiss постираат слики ко да се вљубени во пандо :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1427326826][/DOUBLEPOST]
И после деценија, две, три владеење ќе заврши ко Гадафи...

Мене ми изгледа дека ќе заврши ко ТИТО. :cuc:

Абе признај си дека пандо ти е убав. :angel:
@Bojan Van Buuren веќе кажа дека е убав :)
@Syn и @MissBiss постираат слики ко да се вљубени во пандо :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1427326826][/DOUBLEPOST]

Мене ми изгледа дека ќе заврши ко ТИТО. :cuc:

Да не заврши ко Киро Глигоров oд што го сака народот толку многу?

@Vanlok те имам начекувано на теми и порано и се согласувам со дел (ако не и поголем дел) од постовите, ама пошто темава е чек дис аут морам нешто да те прашам вака тотално неповрзано со Коља, Шмоља. Абе сине си се начукал ли ти некад у кафана така мерачки? Да кажеш некој виц рецимо да се смее цела трпеза? Ти дошло ли некој ден онака да си кажеш-Шо му ебам матер денес ќе го терам денов пасење овци во мозок, ќе скролам некои глупости на нет шо ти ја знам, онака за кур ќејф? Те прашувам пошто стално кога ќе налетам на твој пост имам претстава дека одговара некоја машина калибрирана да сублимира реплики и по некој алгоритмиски патерн да дава соодветни одговори.

Велиш премногу механички звучам @Sussaro?
Значи ќе треба да поработам на стилот. Гледај, ова ми е озбилното алтер его. Немаше воопшто на овој подфорум да постирам, да не испаднеше темава. Која во старт ја устраа (не е моја вина, никој-не-ме-виде, не можат да докажат).

Или сепак за содржината зборуваш? Пошто алгоритмите се тие што се, а и хардверот. Ај ако имаш некој конкретен хинт, ќе ти бидам благодарен.

Психотичниот Коља е херојот во дебатата. Ејгиди. Тоа кажува сè за квалитетот на дебатата и за капацитетот на опонентот.

Последно уредено:
@Vanlok те имам начекувано на теми и порано и се согласувам со дел (ако не и поголем дел) од постовите, ама пошто темава е чек дис аут морам нешто да те прашам вака тотално неповрзано со Коља, Шмоља. Абе сине си се начукал ли ти некад у кафана така мерачки? Да кажеш некој виц рецимо да се смее цела трпеза? Ти дошло ли некој ден онака да си кажеш-Шо му ебам матер денес ќе го терам денов пасење овци во мозок, ќе скролам некои глупости на нет шо ти ја знам, онака за кур ќејф? Те прашувам пошто стално кога ќе налетам на твој пост имам претстава дека одговара некоја машина калибрирана да сублимира реплики и по некој алгоритмиски патерн да дава соодветни одговори.

Се осеќам должен да инсистирам дека треба и @Inglourious Basterd да го ставиш во групава на форумски ликови со сомнителна виц-биографија у кафана. Види го на темава, цел е алгоритми. Како вонбрачно дете на матриксот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom