The Aprentice

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
I mene mi bese interesno i gi gledav dvete sezoni.

многу е супер , на почеток многу ми беше никакво али после незнам
нема што стварно многу добра работа

Tretava ja gledam najredovno... Zakon e! Ke zavrsi u cetvrtok, posle Project Runway... steta sto vidov koi se pobednicite, pa nema da mi bide tolku interesno... damn spoilers :D

The Apprentice

Реално шоу во кое ѕверката Доналд Трамп си вработува и отпушта луѓе интересна е. Инаку ја има во чет. и недела во 22 30

fini bea na pocetok, ama sega malku sakaat da zivat na stara slava!

многу го има холивудски напраено, не ми се свиѓа, барем тие што ги има земено да знаат барем малку да глумат

Na pochetokot gi gledavme so sestra mi,zinati i dvete vo tv ne trepkavme ,ama so tek na vreme stana ednoto pa isto. Pa pochnaa muabeti deka tie se glumci i mi se skrshi filmot.Da,stvarno,ima raboti koi shto mozesh da gi nauchish(teorija vo praksa)...ama....:raz:

Ќе гледав една епизода,ќе испуштам 5,и така го гледав шоуто,туку да прашам,шпекулациите дека шоуто всушност се глумело и дека не е реално шоу се само шпекулации или вистина?

кога ке размислиш подобро на таа тема и ке си ги поврзеш во глава сите сезони што ги имаш гледано ке ти текне дека во секоја сезона има некој кој е "annooying talking animal":tapp:...стално некој кочи.Во минатата сезона останаа последни типот со бабата и таа со ногата (случајност а?:raz:).А да не почнам да мислам за претходните каде сеште живеев во заблуда дека се е ок :cry:Добро сеа типот беше стварно добар,а девојката па баш и не се покажа нешто посебно.Некако премногу случајности...Не сакам вака да мислам:cry: :toe:ама сами си доаѓаат мислите...Кој знае дали некогаш ќе дознаеме :icon_conf :helou:

Најбољи до сега беше Бил, првиот победник. Од поновиве што најинтересен ми беше е Лени, другите сум ги испозаборавил, овој сеа како најсвежо сеќавање ми е.

Јас ги гледам на Yahoo! епизодите зашто кај нас се многу назад а и реклами даваат многу:(

Јас секој четврток и недела обавезно го гледам. Ептен ми е интересно и Trump е закон :wink:!!! Иначе победникот од првата сезона Бил е супер, а сега од новите ја бев за Лени дека беше ептен интересен. :helou:

ТОП СЕРИЈА.

Моментално кај нас е 5 сезона.Ѕверска серија.И во моментов навивам за Ли и Шон.А најдобри до сеа мислам беа Бил и Рандал.
Сепак е многу интересно!А и Трамп е ѕвер!
Ми се свиѓа што има многу добра продукција и ептен добро направено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom