Техника VS Големина

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Техника или големина?

• Вкупно гласачи
    189
Јас од тоа мало искуство што го имам ќе кажам дека добри проценти од жените немаат врска од големина кога се работи за полов орган, посебно тие што се со помали рачиња.

Мене ова многу ме потсетува на еден центарфор од 11 ти во времето кога тренирав фудбал, типов ја поминуваше комплетната одбрана и го промашуваше голот од две метра или пак ќе го погоди голманот.
Кога тренерот ќе го прашаше
А бе скоту како можиш да го промашиш гол од 9 метра ширина?
Тој одговараше
Мајсторе кога ќе излезам сам пред гол ми се гледа како кибритче.

Мислам дека и кај жените има некој таков сличен психолошки ефект пенис во ерекција.

Jas mislam kolku sto e vazna tehnikata,tolku e i vazna goleminata ! Sto veci pritisak, bolje utisak:vozbud:koga ke go nasedne da go ispolni cel prostor ,da nema lufta :rolleyes:

може да дефинирате што за вас значи техника? јас одам по овој редослед: се почнува со предигра, бакнување, допири, погледи, па лижење, грицкање и слично...кога тоа ќе доведе до некаква експанзија, возбуда, навлажнување, тогаш преминувам на пенетрација...инаку гласам за големина...бидејќи од многу глава не боли и имаш можност за избор колку ќе внесеш внатре...а и собира се, нека не ве лажат дека нешто боли, боли ако не се возбудени и влажни, ако се, тогаш вагината се прилагодува на обемот и од тесно и стегнато дупче си станува тоа што треба да биде...:) значи да сумирам, според мене најбитно е да сте возбудени, да сте влажни и да го имате вистинскиот алат во раце...

Техника треба во секој случај, али да не се лажеме и.. Size does matter!

Не ти ставив лајк дека и мене ми пратил, туку ми се „пожалија“ :pos:

images
Benefits-of-Cucumber.JPG
Bananen_Frucht.jpg
олкав му бил од прилика ..дали му е мал ?:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom