Техника VS Големина

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Техника или големина?

• Вкупно гласачи
    189
А тема големина вс евра да отворите. :)

Малиов??? :cautious: И ајде одговарај за тоа шо те пита, па јас ќе ти кажам дали сум мал или не. :icon_lol:

Јас ти објаснив, но ти не ми веруваш. А бидејќи јас сум женско, а ти си машко кое зборува во името на жените јас го замолив Струмикс да ти објасни.

Јас ти објаснив, но ти не ми веруваш. А бидејќи јас сум женско, а ти си машко кое зборува во името на жените јас го замолив Струмикс да ти објасни.
И јас ти објаснив мое искуство ама ти не ми веруваш упорна си со своето мислење. :) Ќе чекаме одговор од др женски, Струмикс нема потреба да објаснува и он ќе си се фале см како и секое др машко. :D Јас барем искрен сум. :coffee:
--- надополнето: Nov 14, 2011 10:43 PM ---
А тема големина вс евра да отворите. :)
Секоја жена е задоволна со 8 см не зависно дали се работи за виза или мастеркард. :D

ТЕХНИКАТА Е ПОБИТНА ОД ДОЛЖИНАТА!
рекоа луѓето со мали куриња за да се осетат и тие важни во сексот...
ама само да се осетат, не дека стварно се....
:)

Секоја жена е задоволна со 8 см не зависно дали се работи за виза или мастеркард. :D
Џабе пластика ако нема пари
Жените сакаат конкретна должина како оваа:

500_eur.JPG

Ве лажат комунистите за техниката...се си е до големина на алатот. :pos:
А колку е големо, колку мало. Малку сум неупатен. 6 cm e мало или големо?

А колку е големо, колку мало. Малку сум неупатен. 6 cm e мало или големо?

Мало е бе атеист од 16 см веќе си оди накај голем.... мислам доколку девојката сака да осети и очи малку да и се подотворат, ако е некое така плашливо и ја незнам јас сумневина не се отварам... може и 6 да и завршат работа..

Мало е бе атеист од 16 см веќе си оди накај голем.... мислам доколку девојката сака да осети и очи малку да и се подотворат, ако е некое така плашливо и ја незнам јас сумневина не се отварам... може и 6 да и завршат работа..
Абе другарке за пречник 6 cm мислев

Оф сори ондак, сеа и ти изјаснисе ко што треба ... па и тоа не е така големо и тоа минимун 10 см :)
10 cm пречник? да не мислеше обем? математиката слабо а? 6х3,14=18,849цм

10 cm пречник? да не мислеше обем? математиката слабо а? 6х3,14=18,89цм

Очигледно слабо ми оди без дигитрон :pos: обем обем.... хаос од лаос ни искочи муабетов, нема везе , битно сакав да ти кажам си поштувам големина тука е муабетот :)

Очигледно слабо ми оди без дигитрон :pos: обем обем.... хаос од лаос ни искочи муабетов, нема везе , битно сакав да ти кажам си поштувам големина тука е муабетот :)
Тоа вицот го знаеш?
Го прашува девојката дечкото:
- Колкав ти е?
- 6 цм
- хи хи хи хи
- Не хи мори, Фи, Фи 6 цм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom