- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.917
Малиов???Струмикс ќе му објасниш на малиов од машки аспект?![]()
И ајде одговарај за тоа шо те пита, па јас ќе ти кажам дали сум мал или не. Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малиов???Струмикс ќе му објасниш на малиов од машки аспект?![]()
И ајде одговарај за тоа шо те пита, па јас ќе ти кажам дали сум мал или не. 
Малиов???И ајде одговарај за тоа шо те пита, па јас ќе ти кажам дали сум мал или не.
![]()
И јас ти објаснив мое искуство ама ти не ми веруваш упорна си со своето мислење.Јас ти објаснив, но ти не ми веруваш. А бидејќи јас сум женско, а ти си машко кое зборува во името на жените јас го замолив Струмикс да ти објасни.
Ќе чекаме одговор од др женски, Струмикс нема потреба да објаснува и он ќе си се фале см како и секое др машко.
Јас барем искрен сум. 
Секоја жена е задоволна со 8 см не зависно дали се работи за виза или мастеркард.А тема големина вс евра да отворите.![]()

А како вршат ДЕ-градација?Како жените вршат градација.
Мал, голем, тамам...

А колку е големо, колку мало. Малку сум неупатен. 6 cm e мало или големо?Ве лажат комунистите за техниката...се си е до големина на алатот.![]()
А колку е големо, колку мало. Малку сум неупатен. 6 cm e мало или големо?
Абе другарке за пречник 6 cm мислевМало е бе атеист од 16 см веќе си оди накај голем.... мислам доколку девојката сака да осети и очи малку да и се подотворат, ако е некое така плашливо и ја незнам јас сумневина не се отварам... може и 6 да и завршат работа..
Абе другарке за пречник 6 cm мислев

10 cm пречник? да не мислеше обем? математиката слабо а? 6х3,14=18,849цмОф сори ондак, сеа и ти изјаснисе ко што треба ... па и тоа не е така големо и тоа минимун 10 см![]()
10 cm пречник? да не мислеше обем? математиката слабо а? 6х3,14=18,89цм
обем обем.... хаос од лаос ни искочи муабетов, нема везе , битно сакав да ти кажам си поштувам големина тука е муабетот 
Тоа вицот го знаеш?Очигледно слабо ми оди без дигитронобем обем.... хаос од лаос ни искочи муабетов, нема везе , битно сакав да ти кажам си поштувам големина тука е муабетот
![]()