- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Малиов???Струмикс ќе му објасниш на малиов од машки аспект?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малиов???Струмикс ќе му објасниш на малиов од машки аспект?![]()
Малиов???И ајде одговарај за тоа шо те пита, па јас ќе ти кажам дали сум мал или не.
![]()
И јас ти објаснив мое искуство ама ти не ми веруваш упорна си со своето мислење.Јас ти објаснив, но ти не ми веруваш. А бидејќи јас сум женско, а ти си машко кое зборува во името на жените јас го замолив Струмикс да ти објасни.
Секоја жена е задоволна со 8 см не зависно дали се работи за виза или мастеркард.А тема големина вс евра да отворите.![]()
А како вршат ДЕ-градација?Како жените вршат градација.
Мал, голем, тамам...
А колку е големо, колку мало. Малку сум неупатен. 6 cm e мало или големо?Ве лажат комунистите за техниката...се си е до големина на алатот.![]()
А колку е големо, колку мало. Малку сум неупатен. 6 cm e мало или големо?
Абе другарке за пречник 6 cm мислевМало е бе атеист од 16 см веќе си оди накај голем.... мислам доколку девојката сака да осети и очи малку да и се подотворат, ако е некое така плашливо и ја незнам јас сумневина не се отварам... може и 6 да и завршат работа..
Абе другарке за пречник 6 cm мислев
10 cm пречник? да не мислеше обем? математиката слабо а? 6х3,14=18,849цмОф сори ондак, сеа и ти изјаснисе ко што треба ... па и тоа не е така големо и тоа минимун 10 см![]()
10 cm пречник? да не мислеше обем? математиката слабо а? 6х3,14=18,89цм
Тоа вицот го знаеш?Очигледно слабо ми оди без дигитронобем обем.... хаос од лаос ни искочи муабетов, нема везе , битно сакав да ти кажам си поштувам големина тука е муабетот
![]()