- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Техника
И со мал ќе знаеш да ја задоволеш, џабе ти е голем кога буташ како коњ.
Има женски кои не сакаат да им влезе до крај. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има женски кои не сакаат да им влезе до крај.![]()
Птен сигурен ако и ја најдеш Г-точката нема потреба до крај, барем од мое искуство кажувам.Озбилно? Сигурен си дека се девојки?
Птен сигурен ако и ја најдеш Г-точката нема потреба до крај, барем од мое искуство кажувам.![]()
Не сум ја најдел на мене тука на друга. Јас ја имам најдено ако му треба на некој помош може да дојдам да му покажам каде е.Некој ти ја има најдено Г-точката без да ти го пикне до крај?
![]()
Птен сигурен ако и ја најдеш Г-точката нема потреба до крај, барем од мое искуство кажувам.![]()
Јас не кажа само главичката, кажа не до крај и со пола може да се задоволе. 10 см внатре останатите 5 см надвор.Викаш само главичката а?
Јас не кажа само главичката, кажа не до крај и со пола може да се задоволе. 10 см внатре останатите 5 см надвор.![]()
Постои ли физичка основа врз која некои жени повеќе би сакале поголем пенис? Одговорот е - да. Ова има повеќе врска со ширината отколку со длабочината, но долгиот пенис често е и подебел. Иако многу мажи сакаат да се фалат со должината на својот пенис, неговата ширина е поважна за задоволување на жената. Женските чувствителни генитални ткива се сместени околу влезот на вагината - тоа се клиторисот и структурите кои го опкружуваат. Дури и женската Г-точка, сместена е неколку сантиметри од отворот на вагината. Колку е поголем притисокот на овие структури, поголемо е нејзиното задоволство. Од друга страна, долг пенис може да го допира вратот од матката што може да биде непријатно, а за некои жени и болно и не предизвикува задоволство.![]()
Изгледа на тебе ти е поубаво до крај чим така викаш и некој од 20.Не ми оставај делови од списанија оддамна испаднав од пубертет.
Вака малечок еден совет да ти дадам. Кога жената е запалена и внесена во сексуалниот однос и двајца да пенетрираат во неа ќе и биде малку. А ако сака свршување од разонода може и воопшто да не се мачиш да се соблекуваш, може она и со прстот да се задоволи.
А за десет сантима не и се исплати ни да се соблече на ладново.
Убо да ти е.Имам и техника и големина ...дај помогнете кажете за што да гласам ?![]()
Убо да ти е.Имам и техника и големина ...дај помогнете кажете за што да гласам ?![]()