Техника VS Големина

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Техника или големина?

• Вкупно гласачи
    189
Техника ;) И со мал ќе знаеш да ја задоволеш, џабе ти е голем кога буташ како коњ. :D Има женски кои не сакаат да им влезе до крај. :D

Птен сигурен ако и ја најдеш Г-точката нема потреба до крај, барем од мое искуство кажувам. ;)

Некој ти ја има најдено Г-точката без да ти го пикне до крај?

:confused:

Некој ти ја има најдено Г-точката без да ти го пикне до крај?

:confused:
Не сум ја најдел на мене тука на друга. Јас ја имам најдено ако му треба на некој помош може да дојдам да му покажам каде е. :D Немој да мислеш дека женското е задоволено ако и оде до крај лажеш се со тоа.

Викаш само главичката а?
Јас не кажа само главичката, кажа не до крај и со пола може да се задоволе. 10 см внатре останатите 5 см надвор. :D ;)

Постои ли физичка основа врз која некои жени повеќе би сакале поголем пенис? Одговорот е - да. Ова има повеќе врска со ширината отколку со длабочината, но долгиот пенис често е и подебел. Иако многу мажи сакаат да се фалат со должината на својот пенис, неговата ширина е поважна за задоволување на жената. Женските чувствителни генитални ткива се сместени околу влезот на вагината - тоа се клиторисот и структурите кои го опкружуваат. Дури и женската Г-точка, сместена е неколку сантиметри од отворот на вагината. Колку е поголем притисокот на овие структури, поголемо е нејзиното задоволство. Од друга страна, долг пенис може да го допира вратот од матката што може да биде непријатно, а за некои жени и болно и не предизвикува задоволство. ;)

Јас не кажа само главичката, кажа не до крај и со пола може да се задоволе. 10 см внатре останатите 5 см надвор. :D ;)

Постои ли физичка основа врз која некои жени повеќе би сакале поголем пенис? Одговорот е - да. Ова има повеќе врска со ширината отколку со длабочината, но долгиот пенис често е и подебел. Иако многу мажи сакаат да се фалат со должината на својот пенис, неговата ширина е поважна за задоволување на жената. Женските чувствителни генитални ткива се сместени околу влезот на вагината - тоа се клиторисот и структурите кои го опкружуваат. Дури и женската Г-точка, сместена е неколку сантиметри од отворот на вагината. Колку е поголем притисокот на овие структури, поголемо е нејзиното задоволство. Од друга страна, долг пенис може да го допира вратот од матката што може да биде непријатно, а за некои жени и болно и не предизвикува задоволство. ;)

Не ми оставај делови од списанија оддамна испаднав од пубертет.
Вака малечок еден совет да ти дадам. Кога жената е запалена и внесена во сексуалниот однос и двајца да пенетрираат во неа ќе и биде малку. А ако сака свршување од разонода може и воопшто да не се мачиш да се соблекуваш, може она и со прстот да се задоволи.
А за десет сантима не и се исплати ни да се соблече на ладново.

Абе сега... техниката си е техника, ама треба и пристојна димензија... да осети убаво госпожата оти нешто ја ебе.

Не ми оставај делови од списанија оддамна испаднав од пубертет.
Вака малечок еден совет да ти дадам. Кога жената е запалена и внесена во сексуалниот однос и двајца да пенетрираат во неа ќе и биде малку. А ако сака свршување од разонода може и воопшто да не се мачиш да се соблекуваш, може она и со прстот да се задоволи.
А за десет сантима не и се исплати ни да се соблече на ладново.
Изгледа на тебе ти е поубаво до крај чим така викаш и некој од 20. :D
Јас затоа ја избрав техниката пред големината не викам дека е мал :pos: туку знам колку и е потребно за да биде задоволена од лично искуство кажувам. 10 см ако не сака нека си бара друг од 25 а таквите женски ги сметам за нешто не во ред. :)
btw Вие женските уште коа го видете запалате се а не па да влезе :D

Женски муабет: Сакам голем, сакам до крај,.... ставеш и 18 см и после ааа не не до крај боле ме. И оди разбери ги.:pos:
Самите не си признават дека и со мал се задоволни али не си признаат. Барем една нека е јави која е задоволна со над 16см и не ја боле. :D

Струмикс ќе му објасниш на малиов од машки аспект? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom