Тетовскиот Роналдињо!

• Креатор на темата Креатор на темата CrashoverRide
  • Време на започнување Време на започнување
блиски извори до клубот Реал Сосиедад известуваат дека утре ке достават понуда за големиот талент.На прес конференцијата челниците на Р.Сосиедад изјавија дека се заљубиле во играта на попот. се пекулира дека за играчот од средниот ред се заинтересирани и вест хем,шалке и екипата на Киево
Предраг не го пуштаме да игра во втора лига :pos2:

Предраг не го пуштаме да игра во втора лига :pos2:
епа ондак нека одбие понудата од сосиедад нека иде во ШАЛКЕ ама мислам дека во сосиедад поголема плата ќе зема:pipi:

Ќе остане во Тетово, сега зборев со неговиот менаџер и кажа дека ќе му покачат платата и ќе потпише нов 3годишен договор најкасно до 1октомври.

[zEUs];1712813 напиша:
Ќе остане во Тетово, сега зборев со неговиот менаџер и кажа дека ќе му покачат платата и ќе потпише нов 3годишен договор најкасно до 1октомври.
не не брат тоа се невистини само сега дознав јас од многу јак извор се очекува да оди со неговиот менаџер во шпанија да се договорат со реал сосиедад некои работи да помине лекарски прегледи:toe:

п.с кај ми текна реал сосиедад и ја нез

Najnovite informacii tvrdat deka ekipata na Benevento :pos2::pos2::pos2::pos2: od Italija dostavila ponuda da bide najskap igrac vo svetot i da zarabotuva 2.000.000 mill funti vo denot vo narednite 28 godini:pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

не не брат тоа се невистини само сега дознав јас од многу јак извор се очекува да оди со неговиот менаџер во шпанија да се договорат со реал сосиедад некои работи да помине лекарски прегледи:toe:

п.с кај ми текна реал сосиедад и ја нез

А мие што ќе правиме без таков талент во Тетово кој ќе ни ја води играта, збори со менаџерот да направат трансвер на играчи да донесат од таму некој добар среден играч со органициски способности како што е нашиот играч а и плус супер дриблер.

п.с свака ти част како ти текна ( нема веза добар е и реал сосиедат )

[zEUs];1712845 напиша:
А мие што ќе правиме без таков талент во Тетово кој ќе ни ја води играта, збори со менаџерот да направат трансвер на играчи да донесат од таму некој добар среден играч со органициски способности како што е нашиот играч а и плус супер дриблер.

п.с свака ти част како ти текна ( нема веза добар е и реал сосиедат )
па зборев пред малце пак се јавив и ми рекоа може ке пратат некој од сенегал само не се знае работна дозвола дали ке добие во Македонија строги закони има мн а ,прво мислеле да пратат некој австриец ама не му се свиѓало шо не можело да се пари ајвар пред зграда

па зборев пред малце пак се јавив и ми рекоа може ке пратат некој од сенегал само не се знае работна дозвола дали ке добие во Македонија строги закони има мн а ,прво мислеле да пратат некој австриец ама не му се свиѓало шо не можело да се пари ајвар пред зграда
Ne e najubo od Sao Tome i Principe da ispratat igrac tamu se edni od najtalentiranite:uvo::uvo::uvo::uvo:

Ама да знаете он затвара и кладилници :pos:

Златна Топка за попов. Ајде попе, ју кен ду ит. Важно луѓево те чекаат на Задушница или во некоја црква за да венчаваш. Ти само плешај ногомет.

Доказ дека фудбалот не познава граници :vozbud:

Токму затоа е најважната споредна работа на светот!
браво за попот барем ги расположи децата за разлика од другите што брборат само пари за крштевање,пари за венчање,пари за пеење,пари за воа пари за ноа!

А тој шо снимал да не е скаут од Абердин ???:tapp:

Дада. Ке биде движечка сила у репрезентацијата на Ватикан:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom