Polovni ili novi ?
novi , dunlop mislam deka prodavaВо порој има 2-3 за гуми
neznam tacno kaj e u poroj ali mnogu luge go falat,najeftin bil u tetovsko a kvalitetni
utre bas ce prasam za broj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Polovni ili novi ?
novi , dunlop mislam deka prodavaВо порој има 2-3 за гуми
kaj toj poroj savata e 75 evra pneumatik e poevtin 65 evra.inaku toj u poroj e dunlop-poroj i e dobar i sum idel kaj nego, ama sega idem samo u pneumatiknovi , dunlop mislam deka prodava
neznam tacno kaj e u poroj ali mnogu luge go falat,najeftin bil u tetovsko a kvalitetni
utre bas ce prasam za broj
Бибај на излез од Тетово кон Гостивар, блиску до патарината, продава корејски гуми Нексен, мислам дека се ефтини, а не се лошиДечки да предложите место каде има добри гуми и добра цена ?
Бев у Бибај да ти кажем не ми се свиѓаја Тигар, Сава и уште едни со ценитеБибај на излез од Тетово кон Гостивар, блиску до патарината, продава корејски гуми Нексен, мислам дека се ефтини, а не се лоши
a u pneumatik bese li?Бев у Бибај да ти кажем не ми се свиѓаја Тигар, Сава и уште едни со цените
Тие се ексклузвни дистрибутери за Nexen, другите (тигар, сава) ги има со додаден профит за него. Тие се главните продавници, Бибај, Пнеуматик, Дунлоп во Порој, и Беџети Компани - овие сигурно ќе ти понудат Ласса, оти таму имаат најголема маржа (илинденска кај средно медицинско школо). Пробај и со овие онлине спореди ги цените, https://kupigumi.com; www.gumi.mk; http://egumi.mk/mk/, па одлучи се.Бев у Бибај да ти кажем не ми се свиѓаја Тигар, Сава и уште едни со цените
Беше, не е. Затоа не лаат веќе вмро-овците.Абе, беше некогаш кај вас 1200 pm10?
chisto onaka samo da ve prasham,,,dali seushte gori djubrishteto na deponijata na zheleznichka,,,ili i toa samo od sebe se izgasi paralelno so odzacite na Jugohrom,,,,,
Значи сега ќутите кога веќе не можете пред фактите да ломотите, што луѓе сте бе вие кога партијата ја ставате пред здравјето на вашите деца?