Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Jas ne znam kolku e brojkata tocno , no edno znam , sekoja godina ima pomalku makedonci a poveke albanci.

ако порано прашувавме колку Албанци има во Тетово сега прашуваме обратно- колку македонци има во Тетово? ех до каде стасавме
искрено не го бројам повеќе како Тетово дека е во Македонија

Da ti e strav da zivis u svoj grad. Strasna rabota.

Da ti e strav da zivis u svoj grad. Strasna rabota.
Тоа им е и целта. Немој да им дозволуваш и немој да им отстапуваш ни милиметар. Ако се тие апаши и ние ќе бидеме апаши.
И не зборам на памет. Во Гостивар живеам.

На другата половина од нашава држава им е чудно и се чудат кога ќе им кажеш за вамо дека е Палестина.

Иначе они се држат сите заедно. Ние сме прости. Кога идат да тепаат идат група. А ние сите бегаме. Ебати Патриотите.Само на фб се прават јаки а дојди вака ништо нема од нас.

Јас си живам у тој град македонец сум и ич не мие страв и си шетам у кој дел треба и кога треба ;)
Brat. Im davam ruka na tie sto se ko tebe. Al ko Naden nikoj nema :D da smo site ko Naden Albanec nema da ima :D cim si od Tetovo go znaes 100% :)

Ги знам сите не се секирај ;) јас си идем и кај шарена џамија и стара чаршија и секаде си се движим у било кое време не се замарам со тие ствари и никад ништо не ми се десило ;)

E mene mi se ima. 30 na 1. Da bese 5 na 1 aj ke se tepav. Al 30 na 1 e ... a da bideme slozni ke bese dobro. Da idevmo nie kako niv.

samo nakratko
,,,da si vo USA so drzhavjanstvo i i domicilen pasosh I lichna karta,a da se deklarirash za neshto sosema drugo,nasabajle da ne go stavish na prozor amerikanskoto zname,i vo drzhavnite tamoshni institucii da im prodavash muda za beli bubrezi,,, ima ushte mnogu no mala e rubrikava za nabrojuvanje,,
,,,tuka prekinuvam so diskusijata bidejki posle ova ko po obichaj ke se povikuvate na ambasadi i kvazidemokratii,,,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom