Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
А што викате да откажеме за в сабота?

Ти реков тони да не даваш толку голови, ги демотивира сите, несакаат да играат више :pos:

Мене ќе ме рачунате за на турнир? :pos:

Епа ко што иде работава... рафело игра со едни, ја и миланез со други, така што нема да играмо сигурно за можна кгн екипа! Ипак имате доволно људи да се организирате да напраете добар тим.....

Ajde koj e zainteresiran da napraemo ekipa za turnirov neka pise neka pise, pa ako nema dovolno ljudi ce viknemo i neciv drugar

Џабе ка што гледам нема деца, и warmaster би дошал ама џабе пак 3-ца смо само...

Џабе ка што гледам нема деца, и warmaster би дошал ама џабе пак 3-ца смо само...
Ne eve i ja ce igram , igrav prvata u ramstor znaci smo 5 duse ja bojan warmaster boce milanez rece ce igra golman samo da najdemo i da go nateramo da igra stefan ce bidemo jak tim. Aj ako igramo da se organiziramo da idemo na kafe negde da se dogovorimo uboo.Ste za ovja sto gi nabrojav???

Ne eve i ja ce igram , igrav prvata u ramstor znaci smo 5 duse ja bojan warmaster boce milanez rece ce igra golman samo da najdemo i da go nateramo da igra stefan ce bidemo jak tim. Aj ako igramo da se organiziramo da idemo na kafe negde da se dogovorimo uboo.Ste za ovja sto gi nabrojav???

Milanez е со други изгледа, ајде кого му се игра од форумов нека пише да идемо барем утре на спортски да поиграмо малу и ќе се договоримо.

Ajde ajde ja sum za kazite koga idemo da na kafe da se dogovorimo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom