Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Следна недела му праемо трансвер на Миланез кј нас ова не иде ваке више 2 пута играм против најдобриот одбранбен играч, третиот пут од кј мене игра па тогаш ќе ви кажем :)

Тони наредна недела ако немам свадба и јас ќе дојдам за поддршка плус сега не сум настинат и ќе можам да трчам многу повеќе. Минатиот пат додека играв за 15 мин се направи 2-3 разлика и тоа болен бев, сега ако сум фит ни миланез не ги спасуа

Попара :vozbud::vozbud:
После ова денеска, поразените точно знаат како им беше на фудбалерите на Реал :pos2:

Тони наредна недела ако немам свадба и јас ќе дојдам за поддршка плус сега не сум настинат и ќе можам да трчам многу повеќе. Минатиот пат додека играв за 15 мин се направи 2-3 разлика и тоа болен бев, сега ако сум фит ни миланез не ги спасуа

Ех таман...да ни дојдеш и ти..тогаш нема да знаат како да се враќаат дома :)

Пс: Ај после натпреварот ќе ви купиме по едно лижавче! :)

:pos2: АБе хумор сте хаха :)

Како прво ви пуштивме бидејќи Тетова веќе немаше да дојде ако не победеше.

Второ...ви кажав таму зошто не можевме да градиме добра игра!

Трето...следната недела со pain killer во тимот како напаѓач и со подршка од мене и Рафаело од позади нема да знаете кај се наоѓате :)
Еее толку брзо се откажа од мене у тимот... арно арно, затоа ќе губиш ((х

--- надополнето ---

Пс: Ај после натпреварот ќе ви купиме по едно лижавче! :)
Може бе, ја не се буним :icon_lol:

Еее толку брзо се откажа од мене у тимот... арно арно, затоа ќе губиш ((х

--- надополнето ---

Може бе, ја не се буним :icon_lol:

Нее бе јас не се откажав од тебе туку Тетова не те остава да си дојдеш пак...а ти ДОБРОДОЈДЕН СИ :)

ima klauzula on ako sakas pak da go zemes,2 nedeli po edno sokce za celiot moj tim :)

Јас ви давам прст виеја барате целата рака!!

Ц ц ц...абе јас ви понудив да ви купам по едно лижавче...сега земи или остави :) !?

Значи Тони не го бива без мене и Миланез у екипа :Р :):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom