Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
појма немам, таке нешо слушнав, дека нема више да работа а и гледам дека еве 3 дена не е отворено

Рок т.е. No Name е затворено поради немање финансиски средства за да продужи со работа.

Од доверливи извори :)

се претпоставуаше... у последно време тапа беше

Па демек го реновираја, па го отворија недовршено зошто немаја средства за да се дореновира, али ништо работа.
А шубоо ни беше, ка дома да бевмо таму...ај едвај чекам да се отвори пак :icon_bigg

па мене не ми беше бш ка дома... онаке чат пат некоаш идев али не беше лошо... ајде може некој друг ќе го земе па ќе се среди :)

Епа тоа е, никој не почитуе свирке, се немаше људи и толку. (=

Епа тоа е, никој не почитуе свирке, се немаше људи и толку. (=

Абе људи немало, на последната свирка шо бев(мо) не можеше да се дојде до шанк од 15 душе у нутра. Пф људи немало :)

Абе људи немало, на последната свирка шо бев(мо) не можеше да се дојде до шанк од 15 душе у нутра. Пф људи немало :)

Лол, која последна свирка бе? Последна свирка беше од Conquring Lion и продадени беа околу 30-35 карте.

Лол, која последна свирка бе? Последна свирка беше од Conquring Lion и продадени беа околу 30-35 карте.

Аман Шорти викам кај што бевmo и ја и ти, а на Conquring Lion не бев :)

а иначе 30-35 карте биле продадени тогај, многу машала :pos:

Аман Шорти викам кај што бевmo и ја и ти, а на Conquring Lion не бев :)

а иначе 30-35 карте биле продадени тогај, многу машала :pos:

Ееее 35 карте се премија xDD На рап журката претходната вечер беа продадени 90 карте. Се гледа колку се цени вистинската музика свирена со инструменти а не со компјутерски битови и ефекти x)

Ееее 35 карте се премија xDD На рап журката претходната вечер беа продадени 90 карте. Се гледа колку се цени вистинската музика свирена со инструменти а не со компјутерски битови и ефекти x)

Не заебавај имало гужва и на рок свирке, само зависи кој настапуал. Сеа некој ако са тиња еднаш може ќе идеш, ама втор пут не се заебуеш (ка на свирката од дечицата шо беше, ама ај бар се посмеавмо со нив :) ).
На High Control на пример кај и да са стално е пуно, а и сварно добра атмосвера праа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom