Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Еј а за кое дете а за кој снег стануе збор.. :pos: :kesa::kesa::kesa:

[zEUs];1975722 напиша:
НЕ...:kesa::kesa::kesa:

Сум гледам мн филмоој со деца и со снегоој ама не знам кој точно...:pos: :pos: :pos:
еее еве ќе ти го дае scream да го глеаш.Режисер ШОрти продукција Scream i mile_panikaaa смеење до солзи! :pos2::pos2:

еее еве ќе ти го дае scream да го глеаш.Режисер ШОрти продукција Scream i mile_panikaaa смеење до солзи! :pos2::pos2:

Да :pipi: Комедија невидена.. би требало да го гледаш..

Ае обавезно да ми го дадете да го гледам...:pos: :icon_lol:

[zEUs];1975743 напиша:
Ае обавезно да ми го дадете да го гледам...:pos: :icon_lol:

:pos: Важи важи.. ама не го давамо без паре.. вреди тоа :pos:

Само едно незнаем посмешен е филмот или ја и ти ка се смеемо? шо викаш ? :icon_lol:

:pos: Е не знам.. да ги прашамо овја од страна ..

:pos: Важи важи.. ама не го давамо без паре.. вреди тоа :pos:

:pos: Е не знам.. да ги прашамо овја од страна ..

Тачно 50 денара на саат филмот.И чек малце не брзај треба со шорти да се консултирамо дали ќе може да го издадемо филмот на гледање.А ако прашамо од страна ... веруј ќе реча не! :nenene:

Вреди за 50ден филмот, толку е добар...:pos:

Тачно 50 денара на саат филмот.И чек малце не брзај треба со шорти да се консултирамо дали ќе може да го издадемо филмот на гледање.А ако прашамо од страна ... веруј ќе реча не! :nenene:

Лики не зезај бе.. знаеш ти шо знача 50 ден. ... филмот вреди мноооооооогу појќе.. Ќе размислимо колку ќе го давамо.. точно, треба да се консултирамо со другиве .. :pipi:

Појче од 50ден не ви давам :pos: , ќе идем у кино ќе го гледам а и плус и пуканке ќе јадем за тија паре...:pos:

Лики не зезај бе.. знаеш ти шо знача 50 ден. ... филмот вреди мноооооооогу појќе.. Ќе размислимо колку ќе го давамо.. точно, треба да се консултирамо со другиве .. :pipi:
Е кој други само шорти.. Добро и Бачер треба пошо он го кажа филмот.А иначе знаем деека вреди појше ама... ка за комшијва zeus 50 денара 1 саат.А бе за всичко си имат процедура ма да мора зеус да се заколне дека коај ќе го глеа филмот да не го кажуе од страна ... да не го прераскажуе и тако даље.Не е за свекого посебно за тие со слабо срце.:kesa:

[zEUs];1975786 напиша:
Појче од 50ден не ви давам :pos: , ќе идем у кино ќе го гледам а и плус и пуканке ќе јадем за тија паре...:pos:
Мрш.Ќе идеш бе у кино ама нема да го глеаш филмот со Снегот и детето Зрр :baeh: Ќе остане тајна.

Е кој други само шорти.. Добро и Бачер треба пошо он го кажа филмот.А иначе знаем деека вреди појше ама... ка за комшијва zeus 50 денара 1 саат.А бе за всичко си имат процедура ма да мора зеус да се заколне дека коај ќе го глеа филмот да не го кажуе од страна ... да не го прераскажуе и тако даље.Не е за свекого посебно за тие со слабо срце.:kesa:

Се слажем.. уште Шорти фали .. :pipi:

А шо имам ја врска со филмов ? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom