Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2:Да бев на свадбата ќе се смеев! а бе поречанце по мојте сум шо да прам бе тетоец сум прав ја иначе.Еј и бај д веј дај прати пп или на мсн аддни ме дај пратите ми тоа свадбата клипчето да го глеам.Аууу Лимун срамота шо праете по свадбе вие.Ууууу не се дружим више со тебе.
Се зезам
![]()
Лимун ја тебе само што те аднав на мсн и мислим дека би било културно да ме прифатиш.:pos2::pos2:Да бев на свадбата ќе се смеев! а бе поречанце по мојте сум шо да прам бе тетоец сум прав ја иначе.Еј и бај д веј дај прати пп или на мсн аддни ме дај пратите ми тоа свадбата клипчето да го глеам.
MI40 брате ти ли си?Epa cest mi e da pratam eden golem, OGROMEN POZZ do tetovo mojot bivsi svetcki Grad. Ehhh vaka koa ke se potsetam me pukaat nostalgicni misli (ako se lazeme).Inaku ja koristam ovaa cest da pratam specijalen POZZ do: TETOV4ANKA i BLOK 70 na celo so Milanez i bratmu. Inaku momentalno ziveam u Sk, i da sum SKOPSKI PEER GARANT:pos2: pola tetov4ani ovaa sakaat da go cujat.
Epa cest mi e da pratam eden golem, OGROMEN POZZ do tetovo mojot bivsi svetcki Grad. Ehhh vaka koa ke se potsetam me pukaat nostalgicni misli (ako se lazeme).Inaku ja koristam ovaa cest da pratam specijalen POZZ do: TETOV4ANKA i BLOK 70 na celo so Milanez i bratmu. Inaku momentalno ziveam u Sk, i da sum SKOPSKI PEER GARANT:pos2: pola tetov4ani ovaa sakaat da go cujat.
Ива Не СМО ќе речеш,а не НЕ сте здрави. ц ц ц срам те било таке да се крише позади нас ... че вииш на Деедо мраз А! :nenene:Не сте здрави![]()
Не го слушај кезилово[zEUs];1965782 напиша:Миле е дете наше тетовчанчеама сака да биде понапреден и да биде по европски и отидна у скопје и стана пер...
![]()