Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу Лимун срамота шо праете по свадбе вие.Ууууу не се дружим више со тебе.
:):):)Се зезам :)

Аууу Лимун срамота шо праете по свадбе вие.Ууууу не се дружим више со тебе.
:):):)Се зезам :)
:pos2::pos2:Да бев на свадбата ќе се смеев! а бе поречанце по мојте сум шо да прам бе тетоец сум прав ја иначе.Еј и бај д веј дај прати пп или на мсн аддни ме дај пратите ми тоа свадбата клипчето да го глеам.

:pos2::pos2:Да бев на свадбата ќе се смеев! а бе поречанце по мојте сум шо да прам бе тетоец сум прав ја иначе.Еј и бај д веј дај прати пп или на мсн аддни ме дај пратите ми тоа свадбата клипчето да го глеам.
Лимун ја тебе само што те аднав на мсн и мислим дека би било културно да ме прифатиш.

Како сте тетовчани :back: , некој го најде клипчето со свадбата :pos: па ако го нашол некој нака го стае да видимо... :vozbud:

Epa cest mi e da pratam eden golem, OGROMEN POZZ do tetovo mojot bivsi svetcki Grad. Ehhh vaka koa ke se potsetam me pukaat nostalgicni misli (ako se lazeme).:vozbud: Inaku ja koristam ovaa cest da pratam specijalen POZZ do: TETOV4ANKA i BLOK 70 na celo so Milanez i bratmu. Inaku momentalno ziveam u Sk, i da sum SKOPSKI PEER GARANT:pos2: pola tetov4ani ovaa sakaat da go cujat.

Ахахахааххаах Миле :pos:

:zver:

Epa cest mi e da pratam eden golem, OGROMEN POZZ do tetovo mojot bivsi svetcki Grad. Ehhh vaka koa ke se potsetam me pukaat nostalgicni misli (ako se lazeme).:vozbud: Inaku ja koristam ovaa cest da pratam specijalen POZZ do: TETOV4ANKA i BLOK 70 na celo so Milanez i bratmu. Inaku momentalno ziveam u Sk, i da sum SKOPSKI PEER GARANT:pos2: pola tetov4ani ovaa sakaat da go cujat.
MI40 брате ти ли си? :vozbud::vozbud::vozbud:

Миле вратисе бе у Тетово игре да ни даваш... :pos: :pos: :pos:

Миле дете се изгуби ма. Дојди у Тетово јеботе да те видимо :) Можем да замислим колку си набилдан сеа :pos:

ајде Миле
трчај Миле
билдај Миле
брво Миле
така Миле

Миле ? Миле ?

дај друго дете... :pos:

Миле е дете наше тетовчанче :pos: ама сака да биде понапреден и да биде по европски и отидна у скопје и стана пер...:toe:

[zEUs];1965782 напиша:
Миле е дете наше тетовчанче :pos: ама сака да биде понапреден и да биде по европски и отидна у скопје и стана пер...:toe:
Не го слушај кезилово (:pos: нон-стоп) ќе дојдам наредна година у Скопје и ја пер :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom