Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Па таке, како иначем...
Или нема да пиете или нема да излагате или памперс ќе си купите па после мочајте до утре ако сакате :pos:

Е сеа државава ќе троши паре за вас и јавни вециња ќе прае... Арчоој се тоа људи арчооој... + сеа ни требаа паре, у европска унија ќе идемо :pos: не ќе идемо таму без паре...Без паре чуек за нигде не е :pos:
Ај не аздисујте, наши смо :pos:
Зини земјо голтни ме ! :pos2::pos2: Ти не си нормална! па мислим ... ако не ни напраа бе јавни вециња(као у скопје на свако чуше шо има)кј ќе мочамо па се бунимо па нормално дека се бунимо бе па мислим ќе пивнеш малце винце ќе те тера да примочаш и шо после казни.Море каква унија какви глупости.Ние смо у европа бе ... ама ако влеземо ќе биде уш бетер.Нема појше да има нишо и све поскупо ќе биде и све хаос.море ајт у пизду матер шо глупости зборимо.Наши смо ние нема да дозволимо тоа ! хаха

Зини земјо голтни ме ! :pos2::pos2: Ти не си нормална! па мислим ... ако не ни напраа бе јавни вециња(као у скопје на свако чуше шо има)кј ќе мочамо па се бунимо па нормално дека се бунимо бе па мислим ќе пивнеш малце винце ќе те тера да примочаш и шо после казни.Море каква унија какви глупости.Ние смо у европа бе ... ама ако влеземо ќе биде уш бетер.Нема појше да има нишо и све поскупо ќе биде и све хаос.море ајт у пизду матер шо глупости зборимо.Наши смо ние нема да дозволимо тоа ! хаха

Оф мори мајко... :pos:
Убоо викаш...зини земјо голтни го :pos:

Аман бре више, научи да препознаваш иронија од вистина...

Добро бе сеа у Версус кој има по 4738947398 душе пред вецено напикани, ја шо да праем да не пием Пиво :toe:

Мора да се иде на паркингот :pos2:, среќа немаше мурјаци :pos2:

У Версус уш некого нека прибера,па ни паркингот нема да стигне:pos:

У Версус уш некого нека прибера,па ни паркингот нема да стигне:pos:

Да бе како се нервирам, многу фаце чудни почнале да ида,

али океј "KКОМБЕТО У ЕДАН" и си ида дома

стварно бе, незнам зашо не си се собера убоо пред чешмиче на сред село,

шо мора да доаѓаа у град :toe:

БТВ немојте да се смеете али ја морам да прашам, пошо приметив у еден пост, шо е тоа социјална група :S

стварно бе, незнам зашо не си се собера убоо пред чешмиче на сред село,

шо мора да доаѓаа у град :toe:

БТВ немојте да се смеете али ја морам да прашам, пошо приметив у еден пост, шо е тоа социјална група :S

Ја имам една идеја... А што викате вие, мие да идемо у сред село на чешмичето, поекономично испаѓа :pos2:
Не даваш паре за пиење а пиеш цела ноќ (од чешмичето де :) )

п.с. Социјална група е групата Тетовчани ако те има таму ако не нека те покана и ќе те има :)))

абе знам дека има такво нешто туку незнаев како да дојдем до него :pos2:

Али фала богу мојот другар крешо ми објасни на ем ес ен :pos2:

БТВ че праемо тетовска собиранка :D

Људиииииииии живи сте... Ве нема људи, ве нема...
Ај пишите да си помуабетимо нешто...

Живи смо бе :)
ме има... ме има... ме има... :)

Људиииииииии живи сте... Ве нема људи, ве нема...
Ај пишите да си помуабетимо нешто...
ко што гледам ја, муабетите се префрлија на групата т.ш. таму поубо ќе си помуабетиш:)

Овде ми е полесно за читање... а мене ме има таму другар. Уствари мене секаде ме има :))) ама сакав овде

имамо нов МИДНАЈТ клуб бе ееееееееејјј

бев преска, 10 минута

за тие шо не биле : седим ја туе на масата до врата ( толку имаше место а и натамо не се дише) и од првин не беше лошо, после некоја минутка, влага еден типац чељав, со долна маица само на него и кожна јакна одозогора, ланец еден дебел на врат, се глеа дека вежбал 2-3 дена у теретана запотен целиот и влага и мисли тетово негоо е, и со едни 2-3 ка него "провинцијалци" i и гураа све пред себе, после тоа уште едно друштво бетер од нив такоѓе странци, и таке по ред и за пола саат не се дише унутра, 80 % мушка популација бтв, и си реков сега и никад више

изглеа комбињава не са више у ЕДАН сеа до два и ЕДАНАЕС са

ете таке ја поделив едно страшно искуство со вас
who is next :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom