Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Еј нешо Тетовово ни е почисто или ми се чини :toe:

Не бе сварно почисто е не дека сакаа, мораа иначе отидоа 50 евра :):)

Кај и да е само за еден период чисто.. после некое време пак стара прича.А бе тетооо си е тетоо џабе е све ! :vozbud:

Лимун не причај глупости,Tетово е ова,мислиш ќе сака некој да даде 50 евра?:pos:

Боље ќе метем улице 1 недела отколку да дадем 50 евра што некој ќе го брише гзот со нив :pipi:

Toa бе Шорти,детс да спирит,прав Тетоец :pos:

Абе работава е: Чиво е детево :pos:

Оф па добро бе не е будала некој да дае 50 евра.Ама тоа чистење ќе биде шо да ти кажуем.. убоо викам бе само еден период тоа дур заврши као демек еве види исчистено и после пак све ќе биде исто.И дај не заебавајте со 50 евра тоа са паре бе ... све ќе изнакупим за цел месец и плус кусур ќе ми остане!

Во ред е све , само апсурдно е да добиеш казна кј мочаш у јавност позади некој утепана зграда и од свет заборавена. Пачуек има мука бре не се издружуе некад и за тоа да се добие казна е неправедно!

А за пљукање и фрлање на пикавци и одпадоци да да да 50 евра са малце :) како за кого :)

Во ред е све , само апсурдно е да добиеш казна кј мочаш у јавност позади некој утепана зграда и од свет заборавена. Пачуек има мука бре не се издружуе некад и за тоа да се добие казна е неправедно!

А за пљукање и фрлање на пикавци и одпадоци да да да 50 евра са малце :) како за кого :)

Епа другар ќе апстинираш од пиење течности пред и за време на искачање и таман ќе си...нема да имаш потреба од мочање :pos:

Не е само за Тетово тоа, туку низ цела држава.
Нека направат јавни вециња и слични срања па ајде некако.

Епа другар ќе апстинираш од пиење течности пред и за време на искачање и таман ќе си...нема да имаш потреба од мочање :pos:
E да бе и вода да не пиемо.Сеа све кажа па чуек бе ако излезе и шо да прае мирен да седи да не пие нишо.Па шо ќе беше тоа.ц ц ц у кафиќ ќе седнеш и ќе му речеш нишо за мене не смеем после ќе ме тера на мочање! :pos2::pos2: хееее.

Никој не ти вика ништо ако мочаш на тоа ѕидчето у градинка :pos::pos::pos:

E да бе и вода да не пиемо.Сеа све кажа па чуек бе ако излезе и шо да прае мирен да седи да не пие нишо.Па шо ќе беше тоа.ц ц ц у кафиќ ќе седнеш и ќе му речеш нишо за мене не смеем после ќе ме тера на мочање! :pos2::pos2: хееее.

Па таке, како иначем...
Или нема да пиете или нема да излагате или памперс ќе си купите па после мочајте до утре ако сакате :pos:

Е сеа државава ќе троши паре за вас и јавни вециња ќе прае... Арчоој се тоа људи арчооој... + сеа ни требаа паре, у европска унија ќе идемо :pos: не ќе идемо таму без паре...Без паре чуек за нигде не е :pos:
Ај не аздисујте, наши смо :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom