Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
[zEUs];1716805 напиша:
:pos: е ти си тетовар од мах1, што ти жива братучедите у блок70 ? - прашај ги кој са појче у блок70 македонци или албанци, кј мојот дел скоро нема мн појќе са кј река !!!

da de toj sum ... ai ne gi zemaj zborovite kako starcite sto ja zemat penzijata :D:D:D:D
ne znam uopste sto se zamaras so toa koj kolku se ... bitno e deka nema medju etnicki incidenti ... ali ipak ja kazav deka nie sme mnozinstvo oti i sme ... ai da vidim dali ke bides realen :P
slucajno ja najdov ovoj forum ... pa koga videv deka stanuva zbor za mojot omilen grad TETOVO ... se registrirav da mu repliciram na nekoj Skopjan ... ili nekoj drug koj misli deka pokraj mnozinstvoto sto sme ne mu precime na drugite nacii da si ziveat kako sto sakat :):drk:
ai zzz se pukame u Max1 :P

Људи,људи вратија се шииме :pos2:
Пазите кј фрљате ѓубре,има да работате у јкп,репнале 4-5 душе викендов :)

да да и кучиња касаа на индустриска кој се враќам, навечер накај дома

страшно :nesum:

Еднаш рекет ми удрија кучињата. Морав 50 ден. да им дадем за ме остаа на мира.

Еднаш рекет ми удрија кучињата. Морав 50 ден. да им дадем за ме остаа на мира.
Се оставаа 100 денара бе коњ за следеќи пут ка ќе те вида да те пушта! :pos2::pos2:Ја иам фобија од кучиња за џабе едно 20 кучиња ни се пушитија и тогаш срцето у петице ми влегло...Јак филинг! :vozbud:

Се оставаа 100 денара бе коњ за следеќи пут ка ќе те вида да те пушта! :pos2::pos2:Ја иам фобија од кучиња за џабе едно 20 кучиња ни се пушитија и тогаш срцето у петице ми влегло...Јак филинг! :vozbud:

И ја имам фобија од кучиња, еднаш кој крадевмо вишне кј фалише ни се пуштија едно 15 кучиња и мене ми падна од точакот ланецот и посел трчав и го стигнав другарми кој беше со точак :pos2: , после некое време се вративмо да го зеем точакот од окулу и среќа не беа туе кучињата и затоа деца не крадите вишне идите ко људи у пазар купите.

Ве нашле деца и рекет ви удирааа ... :pos: :pos:
Ја им даам 50 и 5000 ми враќаа у кладилница :pos: :pos: :pos::):):)

[zEUs];1718187 напиша:
И ја имам фобија од кучиња, еднаш кој крадевмо вишне кј фалише ни се пуштија едно 15 кучиња и мене ми падна од точакот ланецот и посел трчав и го стигнав другарми кој беше со точак :pos2: , после некое време се вративмо да го зеем точакот од окулу и среќа не беа туе кучињата и затоа деца не крадите вишне идите ко људи у пазар купите.
А бе добро ама тоа било за вишње шо сте краделе,А нас за нишо .. за глупости,Другар ми ми вика брат од куче никад да не се плашиш само ссни му се и ќе избега и после тоа ги виде 20 кучиња пред него и вика глеајте сеа и ние немој бе коњ! и тој не бе нема гајле и тргна накј нив и само а шо рече свите накј нас.А бе бегање на велико ама јако беше :pos2:

Да видиш ние у 1 саат таму пред пазар ка ни се сснаа кучиња... Леле над коле смо рипале ка мајмуни :):)

Јес слободни утре т.е денеска нема школо уживанција, среќен празник на нашите браќа сограѓани муслимани особено на тетовар:wink:

[zEUs];1720953 напиша:
Јес слободни утре т.е денеска нема школо уживанција, среќен празник на нашите браќа сограѓани муслимани особено на тетовар:wink:

Thnx Zeus ... ne ocekuvav nesto vakvo bas u forum ... ali sepak golem poz i do site moi mili Tetov4ani ... ve sakam site bilo koj i da ste ... projdete utre da jadete nesto slatko ... :) :) :) Gl&Hf :):helou:

Thnx Zeus ... ne ocekuvav nesto vakvo bas u forum ... ali sepak golem poz i do site moi mili Tetov4ani ... ve sakam site bilo koj i da ste ... projdete utre da jadete nesto slatko ... :) :) :) Gl&Hf :):helou:

А обавезно нешо да кснемо, а особено татлије обожавам тоа да бида благи благи цела чинија со шербет, да се цеди :)

Ова татлие убоо било сабајлево комшиеве албанци ми донесоо ама тешко да се изеде појќе од една благо е многу а и после треба големо количество на вода. Инаку тетовар ако идеш кј братучедите у блок70 донеси некоја татлија и ти па да ги споредим кој са подобри:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom