Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Мене не ми е јасно од кај тој може да поседува огнено оружје.

Таткото поседува,синот го користи.

Што татко то поседува.
Не смее да пријде до пиштолот, а не да може слободно да го зема и да се шета низ град со него да изиграва шериф.

Што татко то поседува.
Не смее да пријде до пиштолот, а не да може слободно да го зема и да се шета низ град со него да изиграва шериф.
Многу работи не смеат да се прават па пак се прават.Незнам,мене ништо не ме чуди во ова општество.
--- надополнето: Oct 4, 2011 6:54 PM ---
нека почива во мир малиот.

^ Никогаш не треба да се избрзува, додека не се дознаат детали.
Може некој некого малтретирал подолго време и на овој му пукнал филмот, па го скинал.
У секој случај лоша работа. Се надевам дека убиецот не е некој внук на командант, па ќе одговара според закон.
Како и да е, пукање со оружје у 1:30 попладне, баш пред библиотека кога цел град иде у школо..... дојде време да ти е страв по улица да идеш..... незнаеш више на кој шизофреничен со оружје ќе налеташ ....
--- надополнето: Oct 4, 2011 7:56 PM ---
Леле бе, да не се правиме мутави, добро познато е нашево општество по нелегален шверц со оружје, сите знаеме дека за ефтини пари може да се набави нелегално оружје.........

Многу лесно може да се дојде дури до калашников,а не пак до пиштол.

Се надевам законот ќе биде многу строг...ама сепак има манијаци бе!!

Kaко што дознав, убиството се десило заради некоја женска.

А само 10ина минути пред да се деси ова, пројдов баш оттаму. Што рече некој, да ти е страв у сред бел ден слободно да шеташ низ градов.

Стварно не знам што да искоментирам на ова.
Нема што да се коментира.У Тетово треба да се пушта психолози да ида од врата на врата за да почна да објаснуаа што е добро,а што е лошо...зашто очигледно некој не разликуе што е едното а што е другото.

Ако видите убаво не ги прават баш Тетовци инцидентине, туку тоа Косоварите од околните села. Да им репнат забрана за влегување во градот, Тетово ќе биде најмирен град во Македонија:icon_lol:

Ако видите убаво не ги прават баш Тетовци инцидентине, туку тоа Косоварите од околните села. Да им репнат забрана за влегување во градот, Тетово ќе биде најмирен град во Македонија:icon_lol:

FAIL !

Kosovari od okolnite sela ! :S

p.s. kako so mi kaza eden moj drugar , toj sekoj den vo canta imal po 3-4 pistoli :S ova ne e mozno !

Da i ebam materot u picka :@ , od Radusha vo Srceto na Tetovo i da pravi so saka !

Ova e masakar, dolgo vreme ne se desilo vakvo nesto !

p.s. kako so mi kaza eden moj drugar , toj sekoj den vo canta imal po 3-4 pistoli :S ova ne e mozno !
Da i ebam materot u picka :mad: , od Radusha vo Srceto na Tetovo i da pravi so saka !
Баба, , јас кога учев гимназија секој трет албанец носеше пиштол и тоа без да го крие, глумеа нешто мафијаши и не се закануваа, јас тоа го прифатив како секојдневие! мене лично ми имаат извадено пиштол(не вперено, само извадено), еднаш еден ми извади нож, ама нема што да се прае, никој неможе да ги спречи, а да не идеш у школо неможеш. Уште сабја ми немаат извадено, а работата е што со никого ништо сум немал, ни попреку не сум загледал некого, значи тааа работа со заканите и глумењето мафијаши е начисто рандом, немора да има причина за да ти направи некој нешто......

Баба, , јас кога учев гимназија секој трет албанец носеше пиштол и тоа без да го крие, глумеа нешто мафијаши и не се закануваа, јас тоа го прифатив како секојдневие! мене лично ми имаат извадено пиштол(не вперено, само извадено), еднаш еден ми извади нож, ама нема што да се прае, никој неможе да ги спречи, а да не идеш у школо неможеш. Уште сабја ми немаат извадено, а работата е што со никого ништо сум немал, ни попреку не сум загледал некого, значи тааа работа со заканите и глумењето мафијаши е начисто рандом, немора да има причина за да ти направи некој нешто......

O baba , lani jadoa kotek mnogu makedonci koi odea vo Gimnazija , ne mozele i u skolo da otidaat , so tatkovci odele u skolo ..

Fakt e , vo Tetovo ima strasni luge , ama zimi se , ne e kako porano vo tetovo , bidejki porano bese HAOS sekoj den imase tepacki , krazbi , i tnm.

Sea e stabilizirano , i makedoncite koi se "malcinstvo" vo tetovo , ne praavat problemi , a i jasno im e na tie deka ne mozaat da se sprotistavaat :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom