Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам шо е смешно тука ја на пр. сакам кубик дрва да се тетовирам
Стави си хаха може и секира.Незнам шо е смешно тука ја на пр. сакам кубик дрва да се тетовирам![]()
Се по желба нема правилаНа кои места обично се тетовирате со quote-реченици?![]()
Дечки ми треба помош, тие што имате релјефни тетоважи (од предлабоко бушење), дали сте нашле некое решение досега или сте пробале (сум читал за чист гел од алое вера дека помага за да се израмни тетоважата со кожата). Имам ситни букви на гради малку испакнати, не е страшно ама ми се смачи да ги гледам такви сакам да ги средам. поздрав
Прво рељефните тетоважи не се од многу бушење - кога е разлиена тетоважата тоа е многу бушењ?- кој те излажал и он толку знаел - второ рељефна тетоважа се поправа само со тетовирање врз неа,но пак треба да најдеш некој кој се разбира од такво тетовирање.
Прегледај го приврзокот 123989
На пример пред некое време ја правев оваа тетоважа - покривав белези,резови од пластична хирургија - знаеш дека исто како и твојата тетоважа така и резовите се испапчени,ке видиш на сликава како резовите не се познаваат кога е истетовирано
И пак ке напомнам тетоважа што е испакната не е од предлабоко бушење,тоа е исто како да мислиш дека иглата на машинката за тетовирање не оди рамномерно со убоди,сепак збориме за машинка,ниедна машина неможе да боцне повеке одколку што е наштелувана!