Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Ок ќе ја посетам нејзе тогаш. Иначе на кој дел од телото се става тетоважа? Каде е сега најмодерно?
хахаххахахах, мене ли најде да ме прашуваш? цел сум шаран, така да јас не сум ти репер за мода.
него, ти од мода ставаш или од љубов? ако е од мода, тогаш одма да си се откажал.

Ок ќе ја посетам нејзе тогаш. Иначе на кој дел од телото се става тетоважа? Каде е сега најмодерно?
Убаво ти вика Кооператива, ако е од мода не ставај, ќе се каеш еден ден, но сепак изборот е твој...

На кој дел од телото да ја ставиш........ тоа се зависи од тоа каква е тетоважата и дали има некаква порака, мотив.

Ако знаеш како ќе ти изгледа тетоважата сподели, па ќе ти дадеме совет каде е најдобро да ја ставиш :)

kade sakas tamu
pretezno sega mladite gi gledam na levoto i desnoto rameno stavaat(kaj mene e na levoto rameno) :D
moze pod laktot ili na gradite ako si malku razvien :) bukvalno sekade vo zavisnost sto sakas
kako sto imam slusnato emilija e edna od podobrite,ama i najskapa e vo mkd

Како бе, доаѓате на форум за да прашате на кој дел од телото да ја ставите тетоважата?

Муабетов чисто колку да се пише нешто или озбилно ќе послушате што ќе ви кажат комплетните странци на форумов?
Ако слушате, на образи да се истетовирате. Најнов тренд во тетовирањето е, гарантирано
:tapp:

Убаво ти вика Кооператива, ако е од мода не ставај, ќе се каеш еден ден, но сепак изборот е твој...

На кој дел од телото да ја ставиш........ тоа се зависи од тоа каква е тетоважата и дали има некаква порака, мотив.

Ако знаеш како ќе ти изгледа тетоважата сподели, па ќе ти дадеме совет каде е најдобро да ја ставиш :)

Нормално дека од љубов ја ставам.
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 16:14 ---

--- надополнето: 13 јануари 2014 во 16:14 ---

Тогаш кажи каква тетоважа ќе ставаш, па ќе ти дадеме предлог каде да ја ставиш :)

Тогаш кажи каква тетоважа ќе ставаш, па ќе ти дадеме предлог каде да ја ставиш :)

Сепак не иде тоа така - кажи тетоважа и ке ти кажеме каде - тетоважата обично мора да се нацрта според пределот на телото што кај нас во студијата е голема реткост - гледам најповеке од ”најдобрите во македонија” само прават копи пасте на тетоважи кои се наоѓаат лесно на интернет па така и по интернационалните форуми ги исмејуваат затоа зошто всушност не разбираат што е тетоважа.
Тоа што луѓето во Македонија се слабо едуцирани околу тетовирањето и тетоважата го искористуваат одредени личности и си прават слава на себе всушност учејки се на тие луѓе,а плус и заработувајки додека се учат - е тоа е тетовирањето во Македонија моментално!

Не оди пријателе тоа така - твоја кожа,ти ке ја носиш тетоважата цел живот,плус и плаќаш за тоа - тој кој што ке те тетовира треба да се потруди околу тебе,нели се професионални артисти па треба да створат за да ги заработат парите ;)

Тогаш тоа тетовирај го на рака т.е. подлактица.......... мој предлог :)

Ќе го тетовирам на место кај што не се гледа. На грб, нога, рамо....Утре од кај знаеш каква работа ќе те снајде и кога ќе те видат тетовиран одма ќе те избркаат. И јас да сум газда не би вработил некој со видливи тетоважи.

Ќе го тетовирам на место кај што не се гледа. На грб, нога, рамо....Утре од кај знаеш каква работа ќе те снајде и кога ќе те видат тетовиран одма ќе те избркаат. И јас да сум газда не би вработил некој со видливи тетоважи.
Се зависи од тоа колкава е тетоважата, ако е мала проаѓа, ако не ништо :)

zigosani-4.jpg

Сигурно у Грчка не го пуштаат ... мада и во Банско во Бугарија :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom