Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Se trpi, deka end result e TOP
Да да само затоа....за Медузана скапав пошо цел ден ја праеше...од 10 сабајле до 10 навечер.

А инаку еве го мојот злобен портрет шо го напраил мажето:

b81tm9.jpg

Скапав со сликиве хахахааа

Знам како изгледаат. Ние ги викаме реалистички. Некој треба да е топ уметник за да знае да ги направи.
Ете јас прв пат слушам за изразот реалистична тетоваважа. Ваљда сеуште не сум навлегол длабоко во тие води.

Ете јас прв пат слушам за изразот реалистична тетоваважа. Ваљда сеуште не сум навлегол длабоко во тие води.
Напиши на гугле 3d tattoo ќе гледаш реалистични....тоа е тоа;)

Напиши на гугле 3d tattoo ќе гледаш реалистични....тоа е тоа;)

А па ете...изглеа у ваш крај така ги викаат. У мој е друго.
--- надополнето: 9 декември 2012 во 22:59 ---
Interesna e.

Mojata sledna, samo ne znam dali old school da ja pravam ili so moderna tehnolgija.

before-his-fall-seraphim-by-tus.jpg

cel grb

Олд скул е посебно искуство....ама дали ги има тави мајстори?

Ima eden samo, Star, mu ebem, strav mi da ne mu zadrhti ruka.
U NY imase eden, tatko na moja koleska od xxx. Kakva ja imase napraveno kjerkasi. Merak. Samo tri dena ja rabotel, i nekolku pati u nesvest mu padnala. Premin u vozrasni, Rite of passage.
Kako dobro rabotese. Car.

Sakav, ama ne otidov, do japan. so zivi boi. Skapo, ama vredi.

Se poznava samo kga si flushed. Inaku ne se gleda. I na deset godini mora pak da se pomine.

Zamisli, bel si, nemas nisto, ides u sauna, na primer, se zapotues, i pokeka pred site se menuvas u boi i crtezi.

Ima eden samo, Star, mu ebem, strav mi da ne mu zadrhti ruka.
U NY imase eden, tatko na moja koleska od xxx. Kakva ja imase napraveno kjerkasi. Merak. Samo tri dena ja rabotel, i nekolku pati u nesvest mu padnala. Premin u vozrasni, Rite of passage.
Kako dobro rabotese. Car.

Sakav, ama ne otidov, do japan. so zivi boi. Skapo, ama vredi.

Se poznava samo kga si flushed. Inaku ne se gleda. I na deset godini mora pak da se pomine.

Zamisli, bel si, nemas nisto, ides u sauna, na primer, se zapotues, i pokeka pred site se menuvas u boi i crtezi.
Да да рајт оф пасеџ. Тие тотално ги обожавам. А за тие као шо кажуваш не сум знаела...шо се познават само така.

А од останатите олд скул и по индонезија ги има. Њу Зеланд...

Да да рајт оф пасеџ. Тие тотално ги обожавам. А за тие као шо кажуваш не сум знаела...шо се познават само така.

Maor e tatko i.
A gi ima tie so zivi boi, skapi se, izgor, mislam deka za edna raka, cela, kosta nekolku iljadi dolari.

Жено како ја разработи темава тоа чудо :LOL:

Maor e tatko i.
A gi ima tie so zivi boi, skapi se, izgor, mislam deka za edna raka, cela, kosta nekolku iljadi dolari.
Даааа Маори...на Њу Зеланд...глеав на Селебритѕ Гоуст Стори...донт еск хаххааа

Леле изгор....ама па поише работа е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom