Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
И јас многу ги обожавам тетоважите, ама пошо немам уште 18 не ме остават од дома да се истетовирам. Инаку доколку би се тетовирал, би истетовирал нешто како богородица со исус, или исус со крст. Како и да е религиозно да е. Или пак нешто на ногата, некои змејови таква работа.
бај д веј и оваа не е лоша, баш супер изгледа:
2vbo10n.jpg
неможам да ја најдам таа слика каде еден човек има перфектна 3D тетоважа со пајак на вратот

може да ми препорачате одлично студио во Скопје за тетоважи? :)

може да ми препорачате одлично студио во Скопје за тетоважи? :)

оф топик : Ќе те сели татко ти од дома
он топик: Ако се тетовираш у Скопје истетовирај некоја пи**а јака

Shorty

можеш да одиш во студиото на Емилија Пендева, мене баш ми се свиѓа како она тетовира

значи сакам некоја тетоважа што ке ми значи
и ке се гордеам со неа .. и после 30 40 години да ми значи нешто ..
ако некој ја глеал серијата Лост ако знаете како Џек ја доби неговата тетоважа *тоа е пример само* .. некој ?

Уште незнам каква тетоважа сакам.. само знам дека после 18 мајка ми ми дава пари за тетоважа :baeh:

значи сакам некоја тетоважа што ке ми значи
и ке се гордеам со неа .. и после 30 40 години да ми значи нешто ..
ако некој ја глеал серијата Лост ако знаете како Џек ја доби неговата тетоважа *тоа е пример само* .. некој ?

toa treba TI da si odlucis, a ne da prasuvas soveti za kakva tetovaza sto TEBE ke ti znaci da to davaat na forum kajsto ne te ni znaat. Ne se brzaj.

Да соберам пари многу добро знам што ќе истетовирам, а тоа е птицата феникс низ цел грб,само уште да се одлучам каде.

Креативна тетоважа, не отварај спојлер ако си под 18.

20110128pinokio.jpg

Еден убав ден ова ќе стои на моето лево рамо. За оние кои не знаат - логово е дизајнирано специјално од рачето на Фреди :)

532px-logo_queen.png

Дајте предлози за тетоважа на рака ама на цела рака,нема да има значење, планирам веќе таква на др. место ,оваа чисто онака ,желба,глеав доста слики но не сум сигурен што да стаам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom