Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Dude, why would you live to die? o.o
Фората е "Kill yourself or die trying“. Мислам, да респекат до тупак и се ама едни од трите најклише тетовирани ствари ми се :
а) Only God can Judge me (демек да, видиш хаце)
b) Live to Die
c) The sky is the limit (и покрај фактот што човештвото стигна и до месечината и околните планети)

Без навреда до тие што имаат некоја од горенаведените, ама стварно се непотребно чести.

Фората е "Kill yourself or die trying“. Мислам, да респекат до тупак и се ама едни од трите најклише тетовирани ствари ми се :
а) Only God can Judge me (демек да, видиш хаце)
b) Live to Die
c) The sky is the limit (и покрај фактот што човештвото стигна и до месечината и околните планети)

Без навреда до тие што имаат некоја од горенаведените, ама стварно се непотребно чести.
пеер остај Тупак, ако тетовирам нешто треба да има некое значење. Live to die. I don't live to die. o.o

Продолжи да се мислиш...

xDDD

Meh, i toa shto vikash, mozhda sega mi e interesna fraza, posle nekoja godina kje mi bide tapa :)

I guess he is 2Pac fan, don't ask me :)

Not, Biggie rules:P

postscript: Zaebi ova "live 2 die", kje napravam slika, ili mozhda kje go istetoviram imeto na kjerka mi na desnata raka :)

На план сум оваа зима да го ставам ова на раката. Па кажете ми дали е добро ако знаете нешто од тетоважите. Инаку значи Lose Yourself
images

На план сум оваа зима да го ставам ова на раката. Па кажете ми дали е добро ако знаете нешто од тетоважите. Инаку значи Lose Yourself
images
Од полу-лично искуство никад не тетовирај кинески букви без кинез у околина.
Пријател моментално има истетовирано кинески букви кој испаднаа дека значат „Пилешко сончоглед“. Нема никаква смисла, нели ?
Ама во тату-шопот му ги презентираа како „Fight to survive" . Јебига, се дешава.

Ај дајте ми фб профили од тату артисти (од Скопје), да се распрашам за цени :D

Мојата тетоважа мојата убавина многу си ја сакам многу ми значи а скоро никој незнае дека ја имам:love:

Moj zivot...moja najgolema zelba.....TETOVAZA ......
ovaa mi traese 1 mesec ...no sakam trajna na polovinata..... tatoo.jpg

Може ли некој да ми каже нешто повеќе за методите на отстранување на тетоважа...???
Се работи за тетоважа околу 2 см димензија, пред 3 години направена...Битно ми е многу...

Може ли некој да ми каже нешто повеќе за методите на отстранување на тетоважа...???
Се работи за тетоважа околу 2 см димензија, пред 3 години направена...Битно ми е многу...
Јас мислам да си ја покриеш со друга тетоважа освен ако не е на ептен видно место како на раце, јас тоа го направив и излезе супер сликата што ја ставив, ништо не се познава од претходната тетоважа.

Ова се 3Д тетоважи, маестрални се.
--- надополнето: Nov 26, 2011 8:19 AM ---

Распрашај се кај Анчевски, ласерски отстрануваат тетоважи. Не би требало многу да ти земат за 2 цм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom