Boogie
no pain no game
- Член од
- 4 декември 2005
- Мислења
- 985
- Поени од реакции
- 544
- Локација
- Kumanovo
- Веб-сајт
- www.tattooskinart.com.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најде?Да не знае некој случајно каде можам да најдам стегачи/покривачи за тетоважи?
Сигурно не би ја ставил истата, во најмала рака би ја модифицирал. Ме интересираше цената за овој тип тетоважа и ти ми реплицираше арогантно. А арогантност и сарказам кај мене на сериозно прашање асоцираат на непрофесионалност.[DOUBLEPOST=1419464655][/DOUBLEPOST]
И дечкото што работи кај Емилија Цале ли како се вика е добар. Ако се чкртам кај нив сигурно.
Најде?
Има многу добра водоотпорна пудра за покривање на тетоважи. Може на нет да си порачаш ако сакаш или па у студио кај нас да си ја земеш.Не, чекам пролет да дојде и стварно да ми затребаатАко најдеш ти, пишувај
Да, очекувам од нив одговор на место за разлика од нарцисов овде.Најде?
Прати им ја сликава на Еминимал на фб и ќе ти одговорат колку отприлика ќе те кошта, без да ти спомнуваат времетраење, дебелина на кожа и триста курци.
Јас пред 4-5 дена се тетовирав кај нив, Цале ме црташе, топ тетоважа испадна, чекам да ми се излупи убаво па ќе стаам некоја слика.
Па и ја тоа чекам.Не, чекам пролет да дојде и стварно да ми затребаатАко најдеш ти, пишувај
https://www.facebook.com/eMINIMAL.Tattoo- колку би ме коштала од прилика тетоважава?![]()
И некоја препорака за добар артист?ако може и поткрепено со некое негово линкче... фб страна или такво нешто
![]()
Denes 2jca da ti dojdat so tetovazi od po 200 evra ti si isplatil i kirija i struja.Малку бе 150 евра и тие луѓе мора да платат кирии струи и др. работи не заебавај
Sent from my iPhone using Tapatalk