Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Не беше штуро прашањето, на место си беше. Ти го направи штуро. Уствари тебе не те ни прашав, ти се избаци од никаде. И доста си ласкаш, остај другите да зборуваат за тебе. Освен ако не си Павел Ангел, тогаш ти се извинувам.

Е ај не беше штуро ама сепак не сакаше да ја истетовираш истата слика туку само онака праша - нели :)
И зашто други да зборуваат за мене па ја не сум жена па да се кријам позади други, ја сум горд на моето искуство, ја сум горд што во Македонија никој Неможе да се пофали со такво искуство. И ете еден пример ама сам се намести :) ти за Павел Ангел и другите како него само си слушнал и си гледал на нет а јас не само што сум работел рамо до рамо со нив туку и лично ги познавам :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Е ај не беше штуро ама сепак не сакаше да ја истетовираш истата слика туку само онака праша - нели :)
И зашто други да зборуваат за мене па ја не сум жена па да се кријам позади други, ја сум горд на моето искуство, ја сум горд што во Македонија никој Неможе да се пофали со такво искуство. И ете еден пример ама сам се намести :) ти за Павел Ангел и другите како него само си слушнал и си гледал на нет а јас не само што сум работел рамо до рамо со нив туку и лично ги познавам :)

Добар одбранбен механизам имаш, ти спуштам капа. Терај си.

Да се надоврзам на погоре - многу убав спомен за мене - мојата прва конвенција :)
3debb10521c439ff2cd441a1cf96f14d.jpg

Во мојот град еден другар цела рака тетовираше го кошташе некаде околу 500 евра

Може и за 100 евра да те истетовира некој кај него во гаража :)

келтски (celtic) тетоважи ми се омилени веќе една имам а уште 2 до 3 планирам да истетовирам, воедно и една до две племенски (tribal) ќе истетовирам

Последно уредено:
Kolku bi me kostala vakva tetovaza na grb?

Attachments

• uploadfromtaptalk1420531312065.jpg
    uploadfromtaptalk1420531312065.jpg
    32,6 KB · Прегледи: 47
Нешто од новава година. Уште една сесија и пола ракав е готов :)
591d9907e126b200df43a18ab246439b.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom