Тетоважа, трајна или привремена?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Тетоважа, трајна или привремена?

• Трајна

Гласови: 224 58,2%
  • Привремена

Гласови: 107 27,8%
  • Никаква, не би ставил/а тетоважа

Гласови: 54 14,0%

• Вкупно гласачи
    385
Привремена...малечка и симпатична, ненападна и летен период:kafe:

tetovaza-privremena.Trajnata boli

За трајна тетоважа сеуште не сум се одлучил.
Но привремени тетоважи ставам. Едно другарче го бива за цртање и увек ми праи тетоважи со туш кои по 1-2 недели избледуваат и ги нема.

Еве ремек дело од него... нацртано на ѕид.
img25702yd.jpg

Сум го имал и на рака волков. :)

Ја кога би се тетовирал, па тоа би било привремена тетоважа. И еве ставиш трајна, и потоа се предомислиш...што ќе правиш? Така привремена и да се предомислиш ќе почекаш уше некој месец и ќе ја снема.

кога веќе се подложувам на таква болка,тогаш нека биде трајна тетоважа..веќе имам една многу мала на рамото...

нема шанси трајна а преивремена може

Definitivno Trajna

Јас мислам дека Трајна е дефинитивно најдобро..Ќе си одбереш тетоважа убава за целиот живот па нека стои...

Sum nosela privremena tetovaza, no ne bi stavila trajna od edna pricina- majka mi ke dozivee srcev udar. Koga me vide so privremenata se sekna, i dodeka jas da objasnam deka e samo privremena me izbrka od doma i mi rece da ne se vrakam dodeka ne ja otstranam.:nesvest: :nesvest:

The Last Bitch напиша:
Јас мислам дека Трајна е дефинитивно најдобро..Ќе си одбереш тетоважа убава за целиот живот па нека стои...

трајна со големо Т:icon_lol:

The Last Bitch напиша:

Абе...
али нешто што сега ти е убаво, може нема да ти биде убаво по 10 години...

Jas imam trajna tetovaza...eve ja
vogalerija.php

Pa sto drugo moze da bide:) Plus vo horoskop sum lav...i toa dupli:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom