Тест: Идиот или гениј:)))

Едно утнав само, тоа со тунелот, возот и змејот, се брзав немав трпение веќе.

10-11 глуп, туп и необразуван

...e prv pat nekoj da mi go kaze toa... :nesum:

А не ми е интересно ова го знам многу одамна....од пред многу години... и ич не се секавам каков резултат имав тогаш:pipi:

6. Колку краеви имаат два и пол стапа?
Каков е тој половина стап? Иначе 16, али има и други недоследности во некои од прашањата.

псссссс утнав две. Е ова за Наполеон го пишав "зашто немал други":uvo::pos2: и она со апчињата саат и пол. Ке ме биде нели или да си барам чаре? Ама можам да се тешам не чини да си генијалец :je:.
Браво за тестот :aplauz:го имам видено негде мнооооогу одамна ама ги немаше објавено резултатите. Паметно што си го објавил:wink:

Еј ме заинтересира ова и не ги читав одговорите озбилно и испаднаа 17 поени, леле генијалец сум.....NOT:)
Логички прашања, браво за темава браво:)

Каков е тој половина стап? Иначе 16, али има и други недоследности во некои од прашањата.
И јас за ова сакам да прашам. Има многу нелогичности во некои прашања.
Прво ова со стапов, после тоа со спиењето. Таму пишува отишол на спиење, а дали заспал?

Абе тоа со стапот е финта нели сваќате......еден стап има 2 краја и од брзање на пола стап ставате една страна. Не е нелогично прашањето, заебано е

Ја демек на заебанција ги одговарам, онака на тепка, ама испадна точно било. За она со тунелот го акнав “Па ќе се разбудам бре!“ и кога тоа- точно.:pos:
Утнав некои 2 прашања мислам... добра сум.:)

Сите ги погодив ама ги знаев од порано, прв пат ко сум ги слушнал сум ги згрешил сигурно. Пример со 3 апчиња знам оти ко слушнав прв пат згрешив, сат и пол реков.

Само она за Наполеон го утнав,незнаев ни што да пишам...ама повеќето прашања ѓи знаев од порано:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom