Тесна или широка облека?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Поише сакам тесна облека пошто милсам дека и повеќе ми стои порано носев широка ама сеа не толку често

зависи од тежина. Имам и такви и такви. Ако накачам килажа, се кријам во широко, а ако ослабам малку, се враќам на тесните. Ок, инаку повеќе сакам широки и во такви сум по дома, зашто ми е поопуштено

Скоро секогаш сум во тесна облека, поубаво ми е така аи поудобно. Кога носам нешто широко, како да не сум јас, не ми стои на градбата на телото.

Повеќе широка одколку тесна. Сакам комотна облека.

Одсекогаш сум сакала и сум носела тесно не затоа што сум слаба и ако облечам широко ке изгледам како вреќа туку и поубаво се осеќам, ма да сакам да носам широки маици..
поголемиот дел што ги имам се сите широки а додека долу сакам да е стегнато :D

Не сум обожавател на широка облека и мислам дека не ми стои, кога ќе облечам некако глупо се осеќамo_O. И кога купувам облека гледам да не биде ниту многу широка, ниту многу тесна..онака средина, да се осеќам комотно во неа:cool:

И таква и таква облека... тесна за надвор, а широка за по дома за да се чувствувам покомотно :)

Тесничко.
Некако дебела се чувстувам во широко, пробав да носам, ама се си мислам дека не ми стои убаво.
Поубаво ми е кога ќе ја чувствувам облеката прилепена за мене. Е не сеа да не можам да дишам, ама така уз тело, топ ми е.

Ja se oblekuvam taka kako so se fuvstvuvam vo momentot nekad znam da izbacam siroka garderoba a nekad da se stegnam I da pokazam muskulatura ne gabe vezbam sto e lepo nek se vidi :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom