Terra Nova

И со Изгубени исто се збореше дали е добра или не, и испадна една од најдобрите серии. А мое мислење за оваа е дека Изгубени вода ќе и носи. Само што уште е почеток, има време уште епизоди ќе излегуваат.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Хммм, пред да ја гледам, да прашам. Временски парадокс? Ако би се вратиле во минатото - зашто не постојат во денешницата т.е. 2145 година, како народ кој живеел? А ако живееле, тогаш минатото и денешницата би биле сосема поинакви. Или пак има феномен на две паралелни временски линии? Има објаснување за тоа? Ми е важно, за да почнам да ја гледам, зашто не сакам да не е логично.

Тоа е временскиот парадокс, потврден од многу научници и тоа е единствената причина според која се тврди дека не е возможно да се патува во минатото викаат дека можно е да се патува во иднината и тоа сеправи на неколку начини кои се потврдени дека можат да успеат, а патување во минатото не е физички возможно, ама сепак серија е и е измислена, многу работи на нашите омилени серии и филмови биле нелогични па сме ги гледале, не го гледам тоа како причина зошто не би ја гледал серијата.

А може ли некој да ми каже кои беа тие од надвор "the sixters"? Како они се најдоа таму и зошто се непријатели со овие од „внатре„? Фала.

А може ли некој да ми каже кои беа тие од надвор "the sixters"? Како они се најдоа таму и зошто се непријатели со овие од „внатре„? Фала.

Јас колку што разбрав и таа била порано во Terra nova, била една од првите која стапнала во новата земја а причини зошто се одделија и што е главната причина не знам барем не разбрав основните причини, само знам дека се имаат населено кај еден рудник.

Серијава ќе се врти околу нив и тоа знаците гарант

A да тоа знаците не тераат да мислиме дека тука пред нив имало некоја друга цивилизација, така да може приказната да тргни во многу добра насока.

Сега ќе ја гледам па после мислење.

A да тоа знаците не тераат да мислиме дека тука пред нив имало некоја друга цивилизација, така да може приказната да тргни во многу добра насока.

The Sixers рекоа дека тоа е синот на Тејлор што ги пишувал знаците и дека така сакал да открие дека причината за Тера Нова, не е таа што мислат сите туку промена на минатото и иднината.

И во иднина да пишуваме во спојлери. Сепак има луѓе кои ќе ја гледаат покасно првата епизода па вака ќе видат што се работи и не би било фер. Исто така и за следните 12 епизоди.

Ја догледав сега до крај и капа симнувам за ефектите ама глумата и приказната слабо некако... не ми е по мерак.

И со Изгубени исто се збореше дали е добра или не, и испадна една од најдобрите серии. А мое мислење за оваа е дека Изгубени вода ќе и носи. Само што уште е почеток, има време уште епизоди ќе излегуваат.

Изгубени вода ќе и носи на оваа???????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom