Терористички напади во светот

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Ова година и лани ги наебија турците и французите со овие крвави терористички напади.

Преку 30 загинати имало. Денес слават национален празник, падот на Бастиља.

100% е терористички, и сега веќе се 60 загинати, ужас, удараат на најосетливи места, во центрите на градовите, во туристички места како Ница, Истамбул, во пешачки зони.

Му испратија порака џихадистите на Оланд
"Доаѓаме по тебе, твоето дете ќе биде муслиман"
Кои идиоти се овие муслиманите.. Чудо невидено. Се чини ќе се исполни пророштвото на баба Ванѓа за употреба на атомска бомба на Блискиот Исток.

Пред неколку децении едно друго малцинство кое беше многу лојално, работливо и не убиваше невини луѓе по улиците, за многу побанални причини беше систематски истребено од Европа, не знам што уште треба да се деси за муслиманиве да престанат да се толерираат.

Нека бидам посочен и како фашист или нацист, но на Европа и на цивилизираниот свет им треба ново „конечно решение“, друг спас нема.

Кои идиоти се овие муслиманите.. Чудо невидено. Се чини ќе се исполни пророштвото на баба Ванѓа за употреба на атомска бомба на Блискиот Исток.
Какви муслимани се овие. Кога статистички имаат убивано многу повеќе муслимани отколку други. Инаку интересно како е можно досега само евреите да не бидат чепнати од овие смрдените терористи на исис.

може ке звучам глупо али до некаде треба да разбереме една работа сите подеднакво без разлика на вера нација и слично...

исис е креација благодарение на сите дешавки кои ги имаше последниве неколку години на блискиот исток... ирак иран сирија либија..... малку ли војни поминаа луѓето таму? малку ли патеа? цели држави им ги уништија „мировнициве„ европски и амерички.... што може да очекувате од луѓе кои изгубиле премногу во војните? образованието и моралот им се на потполно ниско ниво, полни се со гнев и жедни се за одмазда.... што очекувате вие од нив да прават? треба години да поминат за тоа да се стави во некаква нормала. се додека „мировнициве“ си го пикаат носот каде што не им е местото ке се случуваат напади како овој и како многубројните бомбашки напади.....

Какви муслимани се овие. Кога статистички имаат убивано многу повеќе муслимани отколку други. Инаку интересно како е можно досега само евреите да не бидат чепнати од овие смрдените терористи на исис.
Бидејќи тие имаат развиен систем за одбрана како никој во светот. не е место овде за коментар, ама само да потсетам од каде беше купена опремата од бомбите кај нас????

Во Израел и жените одат во војска, и све е подредено на одбрана на државата. Пиле неможи да летни а за тоа да не разбере чичко Мосад

ова е уште еден доказ дека не треба прерано да се донесуваат предрасуди, преку пеесет загинати во Истанбул, град во кој повеќе од 90% од населението се Муслимани.

Поентата ми е дека не гледаат вера,боја на кожа, нација кога напаѓаат, иако нивните цели се исклучително од религиозен аспект.

• Ми се допаѓа
Reactions: oon
Бидејќи тие имаат развиен систем за одбрана како никој во светот. не е место овде за коментар, ама само да потсетам од каде беше купена опремата од бомбите кај нас????

Во Израел и жените одат во војска, и све е подредено на одбрана на државата. Пиле неможи да летни а за тоа да не разбере чичко Мосад
Друже јас мислам дека позади исис стојат Мосад и ЦИА. Инаку сите овие терористички напади е во полза на САД и Израел. Ова е мое мислење што немора да значи и дека е така. Ама логиката не ми дава да мислам на нешто друго. Исис убива само муслимани и христијани. Досега ниту еден евреин во светот не е загинат од исис.Инаку Турција и Франција најскапо платија од овие терористички напади на Исис.

Друже јас мислам дека позади исис стојат Мосад и ЦИА. Инаку сите овие терористички напади е во полза на САД и Израел. Ова е мое мислење што немора да значи и дека е така. Ама логиката не ми дава да мислам на нешто друго. Исис убива само муслимани и христијани. Досега ниту еден евреин во светот не е загинат од исис.Инаку Турција и Франција најскапо платија од овие терористички напади на Исис.
имаш логика у муабетот и тоа бајаги..... мене не ми е јасно сеуште како не се појави ниеден напад сиве овие години во америка кога и они ги тепаат бајаги низ цел свет....

Embedded media from this media site is no longer available

Embedded media from this media site is no longer available

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom