Терористички напади во светот

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.089
Поени од реакции
1.257
Ова година и лани ги наебија турците и французите со овие крвави терористички напади.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.901
Поени од реакции
36.964
Преку 30 загинати имало. Денес слават национален празник, падот на Бастиља.

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Нема уште официјална потврда дека се работи за терористички напад, ама најверојатно е.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
100% е терористички, и сега веќе се 60 загинати, ужас, удараат на најосетливи места, во центрите на градовите, во туристички места како Ница, Истамбул, во пешачки зони.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.797
Поени од реакции
1.182

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
Му испратија порака џихадистите на Оланд
"Доаѓаме по тебе, твоето дете ќе биде муслиман"
Кои идиоти се овие муслиманите.. Чудо невидено. Се чини ќе се исполни пророштвото на баба Ванѓа за употреба на атомска бомба на Блискиот Исток.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Пред неколку децении едно друго малцинство кое беше многу лојално, работливо и не убиваше невини луѓе по улиците, за многу побанални причини беше систематски истребено од Европа, не знам што уште треба да се деси за муслиманиве да престанат да се толерираат.

Нека бидам посочен и како фашист или нацист, но на Европа и на цивилизираниот свет им треба ново „конечно решение“, друг спас нема.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.089
Поени од реакции
1.257
Кои идиоти се овие муслиманите.. Чудо невидено. Се чини ќе се исполни пророштвото на баба Ванѓа за употреба на атомска бомба на Блискиот Исток.
Какви муслимани се овие. Кога статистички имаат убивано многу повеќе муслимани отколку други. Инаку интересно како е можно досега само евреите да не бидат чепнати од овие смрдените терористи на исис.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
може ке звучам глупо али до некаде треба да разбереме една работа сите подеднакво без разлика на вера нација и слично...

исис е креација благодарение на сите дешавки кои ги имаше последниве неколку години на блискиот исток... ирак иран сирија либија..... малку ли војни поминаа луѓето таму? малку ли патеа? цели држави им ги уништија „мировнициве„ европски и амерички.... што може да очекувате од луѓе кои изгубиле премногу во војните? образованието и моралот им се на потполно ниско ниво, полни се со гнев и жедни се за одмазда.... што очекувате вие од нив да прават? треба години да поминат за тоа да се стави во некаква нормала. се додека „мировнициве“ си го пикаат носот каде што не им е местото ке се случуваат напади како овој и како многубројните бомбашки напади.....

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.317
Поени од реакции
15.488
Какви муслимани се овие. Кога статистички имаат убивано многу повеќе муслимани отколку други. Инаку интересно како е можно досега само евреите да не бидат чепнати од овие смрдените терористи на исис.
Бидејќи тие имаат развиен систем за одбрана како никој во светот. не е место овде за коментар, ама само да потсетам од каде беше купена опремата од бомбите кај нас????

Во Израел и жените одат во војска, и све е подредено на одбрана на државата. Пиле неможи да летни а за тоа да не разбере чичко Мосад

Член од
15 јули 2016
Мислења
51
Поени од реакции
19
ова е уште еден доказ дека не треба прерано да се донесуваат предрасуди, преку пеесет загинати во Истанбул, град во кој повеќе од 90% од населението се Муслимани.

Поентата ми е дека не гледаат вера,боја на кожа, нација кога напаѓаат, иако нивните цели се исклучително од религиозен аспект.

• Ми се допаѓа
Reactions: oon

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.089
Поени од реакции
1.257
Бидејќи тие имаат развиен систем за одбрана како никој во светот. не е место овде за коментар, ама само да потсетам од каде беше купена опремата од бомбите кај нас????

Во Израел и жените одат во војска, и све е подредено на одбрана на државата. Пиле неможи да летни а за тоа да не разбере чичко Мосад
Друже јас мислам дека позади исис стојат Мосад и ЦИА. Инаку сите овие терористички напади е во полза на САД и Израел. Ова е мое мислење што немора да значи и дека е така. Ама логиката не ми дава да мислам на нешто друго. Исис убива само муслимани и христијани. Досега ниту еден евреин во светот не е загинат од исис.Инаку Турција и Франција најскапо платија од овие терористички напади на Исис.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Друже јас мислам дека позади исис стојат Мосад и ЦИА. Инаку сите овие терористички напади е во полза на САД и Израел. Ова е мое мислење што немора да значи и дека е така. Ама логиката не ми дава да мислам на нешто друго. Исис убива само муслимани и христијани. Досега ниту еден евреин во светот не е загинат од исис.Инаку Турција и Франција најскапо платија од овие терористички напади на Исис.
имаш логика у муабетот и тоа бајаги..... мене не ми е јасно сеуште како не се појави ниеден напад сиве овие години во америка кога и они ги тепаат бајаги низ цел свет....

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.360
Поени од реакции
21.783

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom