Терористички напади во светот

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Sakas da kazis deka Brejvik i Arkan se hristijani,abe aj ne tropaj.Hristijanin nikogas ne ubova nevino naselenie!Znaci ne znacit ako nekoj nosi krst e hristijanin tuku samo glumi deka e!Taka da nemoj da gi sporedvis islamot i hristijanstvoto,a da ja glorificiras tvojata religija.
Христијани само прават карпет бомибинг и маваат со осиромашен ураниум со цел да изникнат детелини со 4 листови.

а што праиме со ороспииве на ФБ кои "се молат" за париЗ,а веќе почнаа со полуголи слики и хаштагови партион ?

Тоа е багра што прати секаков тренд што е популарен во моментот а незнае кај е Сирија на мапа.
Незнам што се умарате со нив, гледам сто поста за таквите луѓе. Едните исти се за секој настан.
Остајте ги нека си ги растат мустаќите на раат во Movember.:вонзем:

12189119_619050618233250_5944019151299042316_n.jpg

Београд 99`...

Христијани само прават карпет бомибинг и маваат со осиромашен ураниум со цел да изникнат детелини со 4 листови.
Si zgresil ,vo redovite na tie so mavaat so osiromasen uranium ima i evrei,muslimani ateisti i sto uste ne!

Mojso super objasni.
Trazi se izgovor da se napadne Sirija,emigranti se samo koristiv po potrebu,t.e. muslimani.

Каубојциве од Тексас за шо имаат дозвола а бе тенк пробива и нема криминал кај нив како во Чикаго.

Се согласувам со голем дел од постот, ама Франција, државата. Народот не е државата. Боли кога гинат цивили ради нечии интереси.

Повели!
Koj период пуштет карти поефтини за та пуста Шведска?

А 2 саати пред Париз на форумов имаше отворено тема од рандом босански сајт кој вика дека е извршен државен удар во Германија и дека Меркел е испратена на ладење. :misticen:

Јас ја отворив таа тема, ама ја испратиле во канта[DOUBLEPOST=1447523786][/DOUBLEPOST]

Comments are disabled for this video.

:свиркам:

Кога ќе го видам овој Јасмин Реџепи, се ми е јасно

На Мтв беше Фр. Амбасадорка...

Прашање...

Како е можно еден терорист за кој грчкиот министер официјално изјави,дека поминал низ Грција за Париз.Зошто нема контрола во Грција која е прва линија,туку масовни пропуштања без регистрација?

Ептен разочарувачки одговори оваа неутрално

Треба да се почитуваат европските вредности,тие се бегалци,Грција не може ништо.

Ама ајде глупости :(

teski scenarija se ova mn pametni za niv 100 iljada luge se samo statistika resursi za da se dojde do celta.....ne se molat nitu na isus nitu na alah tuku na nafta kesh i mok.....ali toa e ke golta mrakot nevini luge...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom