Терористички напади во светот

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Не е само проблемот во немање деца туку на што ќе ги научиш тие деца за понатаму.Дали Македонија треба да се стреми да биде мултикултурна држава или Македонија да биде на Македонците.
Македонија секогаш низ историјата била мултикултурна, пред 2001 државата беше на Македонците, но македонците немаа моќ ни економска ни демографска за да ја одржат, грст луѓе се обогатија лудо а државата ден денес е во слободен пад во секоја сфера.[DOUBLEPOST=1491675232][/DOUBLEPOST]
На Запад викаа "Refugees welcome", а овде слоганот беше "Бегалци добредојдовте".
C80UADwXoAAQDi8.jpg:large
Очигледно е дека ретардизмот се шири како вирус, а мене тоа ме загрижува.
Истиот наратив и начин на размислување сакаат да го наметнат и тука, во Македонија.
НВОата, "интелектуалците", и нивните brain-dead следбеници.
Погледни само кој ја протежира "Платформата" и кој им е наративот.
Да бидеме искрени сите тука, длабоко и ти си среќен што албанците кројат платформи а не се саморазнесуваат.

Да бидеме искрени сите тука, длабоко и ти си среќен што албанците кројат платформи а не се саморазнесуваат.
Лаврим Муџахери моментално е во Македонија според западните разузнавачки служби, заедно со неговиот батаљон се на потег Шар Планина-Скопска Црна Гора..... Платформата само отвора пат на тие што ќе ви ги праќаат децата на пазар облечени со експлозивно елече ...

Лаврим Муџахери моментално е во Македонија според западните разузнавачки служби, заедно со неговиот батаљон се на потег Шар Планина-Скопска Црна Гора..... Платформата само отвора пат на тие што ќе ви ги праќаат децата на пазар облечени со експлозивно елече ...
Јас колку што знам овој е убиен...

Македонија секогаш низ историјата била мултикултурна, пред 2001 државата беше на Македонците, но македонците немаа моќ ни економска ни демографска за да ја одржат, грст луѓе се обогатија лудо а државата ден денес е во слободен пад во секоја сфера.[DOUBLEPOST=1491675232][/DOUBLEPOST]
A гледам до кај не донесе тоа до тепање на македонски деца и тотална исламизација на одредени делови.

Албанците активно го даваат својот придонес во терористичките напади инспирирани од исламскиот фундаментализам, ширум Европа и светот.
Сакаш примери?

Албанците активно го даваат својот придонес во терористичките напади инспирирани од исламскиот фундаментализам, ширум Европа и светот.
Сакаш примери?
Знам, лоша среќа за албанците што се муслимани, да постоеше денеска христијански фундаментализам сигурен сум дека вие македонците ќе бевте и за тоа први во Европа и не само...

Немој многу да му ја мислиш дали е он убиен или не, мисли му ја ако ти зачукаат на врата што ќе праиш, ќе се китиш со елече или имаш пари да платиш за каузата, а?

Знам, лоша среќа за албанците што се муслимани, да постоеше денеска христијански фундаментализам сигурен сум дека вие македонците ќе бевте и за тоа први во Европа и не само...
хаха,добар добар

Па не е баш убиен, имаше еден спин дека е убиен, ама последна информација е дека во Косово-Македонија, со својот батаљон.[DOUBLEPOST=1491677079][/DOUBLEPOST]
Немој многу да му ја мислиш дали е он убиен или не, мисли му ја ако ти зачукаат на врата што ќе праиш, ќе се китиш со елече или имаш пари да платиш за каузата, а?
Тоа беше во 2001, но кога станува збор за исламскиот фундаментализам, нема да бидат во прашање парите, тие се подразбираат секако...

Не се сите Албанци муслимани, но тие што се си го даваат придонесот. Постојат многу побројни муслимански народи кои имаат помалку исламски терористи, процентуално по глава.
Македонците никад нема да бидат први во такви категории во кои се бара муда за нешто.

Јас лично ќе викам полиција. Ама каква полиција, она која дозволија тие да оперираат слободно...

Јас лично ќе викам полиција. Ама каква полиција, она која дозволија тие да оперираат слободно...
Дозволија и тоа како дозволоја во чисти средини да идат ликови кои од авион се гледа дека проповедаат радикален ислам.Само кои сака да види ќе види кои не ќе мавта со знамето од 7-8 и ќе изиграва патриот за саат време.

Не се сите Албанци муслимани, но тие што се си го даваат придонесот. Постојат многу побројни муслимански народи кои имаат помалку исламски терористи, процентуално по глава.
Македонците никад нема да бидат први во такви категории во кои се бара муда за нешто.
Ги потценуваш македонците, муда треба да се бранат и гласат криминалци, сигурно не мозок.

Требаше да спомнам и друга несреќа за албанците, големо влијаније имаат турците.[DOUBLEPOST=1491677603][/DOUBLEPOST]
Па не е баш убиен, имаше еден спин дека е убиен, ама последна информација е дека во Косово-Македонија, со својот батаљон.
Не мора ова да е точно, ако е тогаш зошто нема активност нешто во врска со тоа?[DOUBLEPOST=1491677755][/DOUBLEPOST]
Дозволија и тоа како дозволоја во чисти средини да идат ликови кои од авион се гледа дека проповедаат радикален ислам.Само кои сака да види ќе види кои не ќе мавта со знамето од 7-8 и ќе изиграва патриот за саат време.
Гдом или овие за заедничка Македонија нека прават притисок да не идат вакви ликови кои од авион се гледаат дека се радикалци...
Косово имаше повеќе апсења отколку Македонија, замисли си ти....

Ај подсети се за протестите за Монструм од 2012.
A098ED5E-B95C-4D49-AAB8-AA31272D0000_cx0_cy1_cw0_w1080_h608.jpg

А еве го на истиот тој протест и Лаврим Муџахери:
AF7CE8C8-8CE8-4F97-B204-4226F2778003_w650_r1_s.jpg

Мислам дека е касно сега за полиција.... Инсталирани ви се овие во сите пори од животот.[DOUBLEPOST=1491677977][/DOUBLEPOST]
Не мора ова да е точно, ако е тогаш зошто нема активност нешто во врска со тоа?
Мислиш дека нема? Кои беа убиените терористи во Куманово? Сите до еден борци од Сирија Ирак, па дури и од Чеченија.... Ама тие ви ги претставуваат како јунаци..... Заробените сите беа пред да се фатат тазе ишишани и избричени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom