Тепачка во македонскиот парламент: ДУИ Vs. ПДП! :)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.100
Веб-сајт
www.kajgana.com
tepacka_sobranie.jpg
Расправијата помеѓу пратениците Садула Дураку од ДУИ и Абдулади Вејсели од ПДП се претворила во собраниска тепачка, откако по провокациите Дураку му удрил "воспитна" на Вејсели.

За време на собраниската седница на која се расправало за измените во Изборниот законик, додека Вејсели држел говор од собраниската говорница, почнала расправијата со Дураку. Во тој момент Дураку го удрил Вејсели, а притрчале и други пратеници обидувајќи се да ги раздвојат, но настанала уште посложена ситуација.

Спикерот Љубиша Георгиевски ја прекинал седницата, а интервенирало и собраниското обезбедување раздвојувајќи ги пратениците кои се буткале меѓусебно.

Е па време беше после 15 години нож плурализам, и кај нас да се слупаат :vozbud:

Боже прости им незнаат што прават :)

п.с Снимката само да ја објават ќе има хумор

Каде ми е постот, кога реков дека само тАЈВАНскиот парламент е полош од нашиот? - Му треба едитирање.

Официјално... имаме најпатетикус парламент во светот.

Боже прости им незнаат што прават :)

п.с Снимката само да ја објават ќе има хумор
Нека снима некој ако може на вести (најубаво би било некој што има тв картичка на компјутер) и нека ми ја прати, частам пиво дур не се онесвести! : )))))

Нема да ја дадат ГАРАНТ !!! пошто на пауза е од МТВ нема да објават ама ако имало приватна камера мммм :)

А кој тепал? Рунди, нокдауни, нокаути?

Можам да го замислам судијата Љубиша во црно бела пругаста кошула со трегери и црвена машна :vozbud:

Ах мизерија,имало уште една тепачка на координација на партиите и неофицијално Теута Арифи била повредена на А1 кажаа

Па подобро да се истепаат а не само да се провоцираат и пцујат:) Долго време чекав вакво нешто и сеа само уште снимка и ќе биде супер:vozbud:

Ако ако тоа ми се свиѓа почнаа да се млатат а нејвеќе ме радува е што и онаа грдана Теута Арифи јадела шамар ама на башка од нив...абе у Тајван летаат карате ударци овие за едн бокс и шамар Алфи и милион луѓе обезбедување донелеsd

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom