Тепачка меѓу „Комитите“ и „Чкембарите“ во Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата VOLK2234
  • Време на започнување Време на започнување
Како со такви поединци може да го постоветувате целиот народ.

Ајде Австрија поистовете ја со оној умоболнион што 20 години ги држеше ќерките во подрум за да има сексуални односи со нив и деца да им прави.

Какви клетви, какви бакрачи и други врачеви.
Опшеството треба да си реагира на секоја деформација а не да прави промоција од тоа.

Навивачите беа прекрасни и створија фантастична атмосвера ретко видена до сега на терените.

Исечок од песната 1762 лето...

Меѓу народа ќе сејат
несогласје и раздори,
да се мразат син со татка и со брата брат.

Исечок од песната 1762 лето...

Меѓу народа ќе сејат
несогласје и раздори,
да се мразат син со татка и со брата брат.
тоа се случи и на протестите. кој го само инсцинира.................

доброо бе да не се десеше ќе беше чудно,ја се чудев како не се избиксаа уште на почеток не знам како издржаа недела дена едни до други.
Кажав и на друга тема, БББ и Торцида се тепаа пред мене во Скопје ,се тепаа и на Максимит едни со други ,не е ова феномен некој кај нас така си идат тие ствари ,не валгајте во филмови ,“Клетва на Александар кур се тресе’’,па ако се сакаат ке се доведе до прашалник постоењето на ривалството бре еиии :)
Мене ради тоа ми е мило што се исчукаа :)
пс.Чекембари го јаделе...:)

Абе каква клетва, какви црни камења бе...

Абе сељаци бе... Не се пушта таква стока да се меша со Германци, Французи, Данци итн...
Не срамат... Види им ги фаците само... За нив црен печат во пасош и никаде надвор од оваа држава.
Zosto be gi navreduvas celi te grupi na komiti i ckembari?....nasata reprezentacija stigna do ovoj uspeh zablagodaruvajki im najmnogu nim,posto tie bea skoro cela nedela vo hrvatska bez skrsen denar vo dzeb...
e sega za incidentot nemozes da kontroliras ti 4000 navivaci...toe sto go napravile se nekoj poedinci,ne se ucestvuvale celite grupi,dosle 5-6 pijani ckembari gi navreduvale na vojvodi pa se sobrale so komiti i nastanal mal incident,tolku mal sto imalo samo eden polesno povreden,neznam zosto tolku galama se diga za toa....zatoa vie verni makedonci dajte i kluc na ovaa tema posto nema smisla,ja pa i vo politika i vesti ja stavile...vie ste za smeenje ne tie...

тоа се случи и на протестите. кој го само инсцинира.................
е ваквите како тој што искоментира послем мене... мислев на итер пејо...
лицем светци срцем в'лци
ќе ве дават, ќе ве стрижат, ќе м'лзат до крв.

И ќе викнете до Бога
и крило не ќе најдете,
смирени ќе наведете глави доземи.

Е тоа е нема бегање од такви моменти, тоа е традиција бре луѓеееее, не може некој да ми каже дека чкембари и комити ќе навиваат заедно, кажав уште на почеток на првенствово дека ќе се слупаат кога тогаш. И на трибини не се заедно едните ваму другите на друга страна. :toe:

Чкембари им викале на Војводи “Скопски слуги’’ Комити и Војводи им се пуштиле и сте го изеле :)
Уствари еден самого јадел ама ништо не му е :P

Але алееее, тооо ѕверови значи комити го јаделе. :icon_cool
Така треба, достојно да се претставите!:tv:

народот кој има ваква младина, не треба да се плаши за својата иднина... затоа што ја нема...
море деца бесни, таа ваша негативна енергија да ја трошевте против непријателите на Македонија, против мафијата во собранието, против изродите, против предавниците... па не сте биле таму на регионален натпревар, сте биле за МАКЕДОНИЈА...

Исто е тоа, и тука трибини... и таму трибини. Не менува нешто земјата каде се десило ова.
Спорт е тоа, исто е било фудбал, било ракомет... со топка важно се игра.

Браво момци.:drk:

Але алееее, тооо ѕверови значи комити го јаделе. :icon_cool
Така треба, достојно да се претставите!:tv:
Алал да ти е. Колку години имаш ??? Како може да бараш победник во тепачката. Со тоа само Македонија губи. Се срамиме во сред Хрватска. Ако дознаат ракометарите сигурно ке им падне концетрацијата и волјата. Они даваат 120% од себе да ја претстават Македонија во Најдобро светло а некој тоа ке го струши само за 5 минути. Нека се засрамат и Комити, Чкембари, Војводи и тие кои бараат победници во тепачката од која Македонија губи најмногу.

Па нека се засрамат!
Овие се тепаат, другите гледаат. Не да им се придружат, тие глумат цивилизирани луѓе. Црн бумбар за нив!

Па нека се засрамат!
Овие се тепаат, другите гледаат. Не да им се придружат, тие глумат цивилизирани луѓе. Црн бумбар за нив!
Кој на кого да се придружи? Појасни малце не те сватив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom