Temu (Тиму) - Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Cataleya
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде и тука да прашам, СЕКАДЕ МОЛК...
Дали воопшто функционира кај нас Тему ? Плаќање при ИСПОРАКА сигирно НЕ, тоа беше само кај нашите диви Фејсбук продавачи...
Друго, ДАЛИ воопшто може да се плати со КАРТИЧКА ???, по новите безбедносни методи ????
Трето бев во ПОШТА, ( која е означена од Тему), ЗВРЧИ ПРАЗНО, јас некој писма подигав. Порано таму Тарапана народ чекаше...

Ајде и тука да прашам, СЕКАДЕ МОЛК...
Дали воопшто функционира кај нас Тему ? Плаќање при ИСПОРАКА сигирно НЕ, тоа беше само кај нашите диви Фејсбук продавачи...
Друго, ДАЛИ воопшто може да се плати со КАРТИЧКА ???, по новите безбедносни методи ????
Трето бев во ПОШТА, ( која е означена од Тему), ЗВРЧИ ПРАЗНО, јас некој писма подигав. Порано таму Тарапана народ чекаше...
Да може да се плати во кеш при испорака ама малку е повисока сумата за некои 100ден, освен ако од ереш сам да си ја подигнеш од пошта тогаш не може

Да може да се плати во кеш при испорака ама малку е повисока сумата за некои 100ден, освен ако од ереш сам да си ја подигнеш од пошта тогаш не може
зетот ќе зема нешто па и мојата нарачка, да биде фрее шипинг.Он кажува нема проблем со мтокен ?Инаку пред некој месец се обидов не Е-бау, каде со години нарачував, НЕ ја прифаќаше истата картица од КМБ, мислам бараше ПауПал картица

зетот ќе зема нешто па и мојата нарачка, да биде фрее шипинг.Он кажува нема проблем со мтокен ?Инаку пред некој месец се обидов не Е-бау, каде со години нарачував, НЕ ја прифаќаше истата картица од КМБ, мислам бараше ПауПал картица
Na eBay se plakja so PayPal.

Registriraj se vo PayPal so KMB kartickata i kje ti plati bez problem.

Inaku vo Temu moze da se naraca so plakjanje pri dostava so toa sto imas dopolnitelen trosok za postata kako sto spomna @Bonnie and Clyde

Со давачката за царина, се уби оваа платформа. Нарачувам еднаш месечно, последно што си купив се два дуксери за 600 и нешто ден. Имав и кредити и картички со попуст. Со царина околу 750 ден.

За џиџи миџи се ок ама еве порачувам за кола некои додатоци како држачи за чаша и тоа по истиот број на производ како што е на колата и врска нема, порачувам друг за лева страна ми стига за десна, да не враќаш ти даваат пола рефунд а ско сакаш да вратиш треба да се ебаваш до визбегово сам да носиш

Back
На врв Bottom