Temu (Тиму) - Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Cataleya
  • Време на започнување Време на започнување
Веќ дуже време
Не сум знаел зошто и не сум нарачувал никогаш. Тему ме нервира што не може да нарачаш само еден производ. Мора одредена сума.

Ете сакам пример да нарачам само еден производ и друго не ме интересира моментално а не да морам одредена сума да биде.

Не сум знаел зошто и не сум нарачувал никогаш. Тему ме нервира што не може да нарачаш само еден производ. Мора одредена сума.

Ете сакам пример да нарачам само еден производ и друго не ме интересира моментално а не да морам одредена сума да биде.
Kaj vas vo Mk imash minimalna suma bez razlika kolku prizvodi se potrebni za taa suma.
Vo Deutschland nema takvo ogranichuvanje

,,,pa 600 denari e minimalnata suma,,,vrti suchi,,,tukurechi se se vrti okolu ovaa suma shto i da se poracha,,,
Автоматски споено мислење:

,,,e sega shto ke im porachash edna boja, a dobivash druga e treta rabota,,,
Resizer_17649303434771.jpg
,,,porachav da bidat temno kafena boja tie mi ispratile zholta,,,mme,,,
,,,nemam namera da se pimplam so niv ,,, vaka beshe taka beshe,,,neka gi i vakvi,,,

Има финта трепни ако сакаш да ти ка кажам

,,,pa 600 denari e minimalnata suma,,,vrti suchi,,,tukurechi se se vrti okolu ovaa suma shto i da se poracha,,,

,,,e sega shto ke im porachash edna boja, a dobivash druga e treta rabota,,,
Прегледај го приврзокот 462795
,,,porachav da bidat temno kafena boja tie mi ispratile zholta,,,mme,,,
,,,nemam namera da se pimplam so niv ,,, vaka beshe taka beshe,,,neka gi i vakvi,,,
Можеш да им се пожалиш и ке ти рефундираат дел од сумата за да не ги враќаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom