Теми за размислување... [Што е форумот денес?]

• Креатор на темата Креатор на темата Гладиус
  • Време на започнување Време на започнување
Да, али на времето имаше членови кои пукаа дрски сарказми на задоволство на оние останатите. Денес има пи*енца на кои истото им смета. Така да не ги барајте старите членови, отидени се у курац.

Абе деца сарказмот не е најинтелегентен вид на хумор и комичност, не ми е јасно зошто тоа мислење е распространето по форумов. Сатирата е, а вие сте премногу далеку од тоа.

Абе деца сарказмот не е најинтелегентен вид на хумор и комичност, не ми е јасно зошто тоа мислење е распространето по форумов. Сатирата е, а вие сте премногу далеку од тоа.

Да мамо? Викаш? Јас кога на еден член овде се обидов да му го објаснам ова, ме направи примитивец што не знае за понапреден и поразумен начин на комуникација од сарказмот. Ама отиде со избришаните мислења.
Ако некој сака подробно објаснување, слободно нека побара.

Да мамо? Викаш? Јас кога на еден член овде се обидов да му го објаснам ова, ме направи примитивец што не знае за понапреден и поразумен начин на комуникација од сарказмот. Ама отиде со избришаните мислења.
Ако некој сака подробно објаснување, слободно нека побара.
Добро бе, мајке ми те цитирав јас тебе? Мислев општо како појава на форумов.

Noodle, jas sum ljubopiten donemajkade, aj PP, so detali, deka znaes, curiousity+cat :)

Nejse, cinime nesto za podobruvanje? Ne!
Zatoa!

Сатирата ти е трагедија плус време. Остај и подолго време на некоја трагедија и другите ке ја направат сатира. Тогаш кој би сакал да се смее на трагедија? Плус и форумов не е за хумор. Едноставно на некој му е полесно на саркастично-груб начин да каже нешто. А и плус сите тука сме исти, па зашто да се критикува начинот на кој го кажува тоа и со која намера е.

Добро бе, мајке ми те цитирав јас тебе? Мислев општо како појава на форумов.

Ја не знам кај пишуе дека смееш да цитираш само ако си цитиран. Или око за око, заб за заб, м?

Гарфилд, најди ми македонски збор за wit што не е сарказам и ќе напишам и јавно.

Абе добар ви е форумот.
Пред да дојдам на овој форум бев на еден друг, па тамо имаше некои карактери као најпаметни и они се грижеа за тоа на секој муабет да стават капак, и на секоја тема они да се у право, и ако случајно напишеш некоја грешка, дезинформација, дури и граматичка грешка, они се тука да те избоксаат у стомак (понижат исмејуваат пред други) и те фрлаат матен вир покрај тротоар пред маса дотерани луѓе. И они си беа такви цели перфектни како богови и сите беа воодушевени од нивните финти. Дури и си имаа теми на кои самите они си пишуваа и ако некој друг пише одма добива бокс у стомак и го свиткуваат. Е тоа не е убаво од нивна страна. :D
Тоа е кремот на форумот. Јас не бев еден од нив, ја увек седам у заѓна клупа со понављаците.

Ццц,сте се испокарале:kesa:
И шо сега?Подобро е? Не!

Ццц,сте се испокарале:kesa:
И шо сега?Подобро е? Не!
E за вакви постови се збори на темава.
Се пишува колку да се рече. Додека некои порано би разглобувале зошто тоа било така, и како да се смени, некој му е досадно и си кажува свое мислење кое воопшто не е од помош.
Не викаме дека тоа е правило кое треба да се почитува...туку едноставно така би било подобро. Не зборам да напишеш ти долг пост во кој ништо нема да кажеш, да се вртиш у круг цел пост, туку нешто квалитетно, некое твое мислење и видување за таа одредена тема.
А постови как шо ни кажуваш дали сме се испокарале или не, не се потребни.

Аха,значи овде се критикува и се бараат виновници за тоа каков станал форумов,кој какви постови пишува,зошто пишува и оти не пишува.
Извинете грешка тема:kesa:

Онака, да се надоврзам на темата.
Стар член ≠ дрзок сарказам
Јас би повеќе дека на старите членови им дошло преку глава од таквиот сарказам кој се појавил пред одредено време па си прлетнале од форумов во помирни краишта.

Детска градинка, и по некој учител...мислам дека МОРА некој механизам да се направи за да се врати квалитетот на дискусиите. Уште стојам на ставот за ВИП Подфорум:toe: А дотогаш....
Palestinian_children_in_Jenin.jpg

Најдобро секој од себе да тргне со што придонесува во форумов,да пресмета,па да отвори уста за други.Од прва до 13та страна има многу што се изјасниле за други,а јас често ги бришам по темиве како уништувачи на квалитетна дискусија.
Може подобра солуција е јавно жигосување?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom