Тело или фаца?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598
Фаца... ама и малку убавко телце треба, бар минимум. Не ја бива инаку.

кај иде тело без фаца??? ај да речеше душа и фаца, или душа и тело ... ама ФАЦА ИЛИ ТЕЛО???? :toe:

Што би рекле Фаца лом тело гром. Мора и двете по малку да се привлечни, не иде само со едното.

Најдобро и двете, давам нијанса предност на лицето.

telo i dusa , a potoa izrazot ke si dojde vo ocite taka da koga ke poglednes takva devojka se custvuvas vo senzacija

Гласав за тело, ама тоа не мора да значи дека се работи за набилдано тело :)))

Ај...расположен сум за `цртање` вечерва :)
Идеалната женска би требало да биде околу 1.70 висока,да има црна коса,испакнати јаболчници,бела и нежна кожа,миличко и малку испакнато носе,полна уста и зелено-кафеави очи.
Да не ги заборава цицките на искачање од дома и воопшто,да биде складно градена. (не слаба-радијатор и не дебела).
:)

И тело и фаца... Ај фаца не мора да биде нешто перфект ама тело да

Па комбинација на двете,иако најважаното е анимата(што ја нема во гласачката листа).Овие три кога би биле вградени во некоја би било совршенство од девојка!Али разочарувачки фактор е што во многу мал број се таквите девојки...
Обично се со:
-тело риба,фаца аквариум
-фаца мила,тело слон
-само душа,а тело и фаца-тиње
-тело и фаца гром,душа(злоупотребувач) и мозок простилк.
Па мислам според мене оваа четврта опција е најдобра!:pos2:

Баба ми, инаку многу штосна жена, кога ми објаснуваше зошто е важно да го негувам лицето и да не го мачам со многу шминка, знаеше да каже:„Лице пица продава“, што тогаш ми беше смешно до несвест, ама во суштина е точно.:helou:

Фаца дефинитивно, додуша најбитно ми е да има сини очи (или во ептен краен случај сино-зелени).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom