Тело или фаца?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598
Abe za palenje poveke me pali jako telo ama za vrska poprvo bi izbral faca.

The Mummy Returns напиша:
Abe za palenje poveke me pali jako telo ama za vrska poprvo bi izbral faca.

moze da ima naivna face a u dusa sosema sprotivno

tvka voda breg roni:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

leeeeee
i od dvete po malce
ne mora da e perfektno i teloto i facata ali da bide se uskladeno

A zasto mora da e izborot megu telo ili faca.... moze ni ednoto ni drugoto da ne ti se dopaga nesto posebno pa tipot pak da te pali!!!!!!!!!!!11

nema nisto sovrseno..retko ima i dobro telo i dorbra faca..mislam sepak ubavinata e relativnas rabota...sekoj ima svoj vkus.
Jas sum poveke za faca.

Лицето е огледалото на душата , али добро тело не е за потценување!

u sekoj slucaj podobro e nekoj da ima ubav lik odkolku telo zasto i toa ubavo telo moze da se promeni a facata e ista:icon_lol:

Тело дефинитивно ! Што ако некој има фаца а 150кг ? Затоа е подобро да има добро тело ! Нормално фацата да не му е па ептен крш !

Пола-Пола и за двете треба да бидете и за фаца и за тело не е никогаш само во едното!!!

ako e ubava i akoe 167 cm i 104 kg togas neka ojt na fitnes a ako e donekade grda ama ne premnogu i ima jako telo cicki golemi gaze ubo tvrdo ubav ten togas telo bi odbral

Faca e povazna za mene zatoj sto ako na pr. ima dobro telo a facu sto ne bi mogaja da gu poglednes normalno deka dzabe vu e toj telo. Osven toj telo moze da se sredi ama faca ne:)

Faca definitivno, zatoa sto taa ne moze da se smeni a teloto mislam tezinata moze da varira.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom