Тело или фаца?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598
Ok ako ima dobro telo ke mu priidan na tipot no ako ne e zgoden ne me pali.

TELO definitivno ...

Faca definitivno.
Nisto ne moze da se sporedi so facata.
Jas koga sum so decko, sakam da go bacuvam, da go galam, da go gledam vo oci, ednostavno sakam koga ke go poglednam da mi zastane zdivot.
Telo kako telo - se menuva skoro na sekoi 3-4 meseci....

ThA-BiTcH напиша:
Faca definitivno.
Telo kako telo - se menuva skoro na sekoi 3-4 meseci....

Moze teloto na deovojkata da se smeni za 3-4 meseci ... a kajmashkite e malku poteshko :)

Zbratko напиша:
Moze teloto na deovojkata da se smeni za 3-4 meseci ... a kajmashkite e malku poteshko :)

Pa dobro, ne e bitno, muabetot mi bese deka nikoj ne e sovrsen i deka ako saka moze da oslabe ili da se zdebeli so tek na vreme sekako. Ama da se razubavi ne. Baska koga edna licnost ke poglednes vo oci-togas gledas kolku e taa ubava...

ThA-BiTcH напиша:
Pa dobro, ne e bitno, muabetot mi bese deka nikoj ne e sovrsen i deka ako saka moze da oslabe ili da se zdebeli so tek na vreme sekako. Ama da se razubavi ne. Baska koga edna licnost ke poglednes vo oci-togas gledas kolku e taa ubava...

Ne go negiram toa ... samo sikazaf za mene licno ...poshto ako devojkata ima ubava faca a elegantno prepolneta amaicnema da me popali bezrazlika kolku e ubava. A da se razubavi moze ... stavish eden kit na faca ... shminka i ete ti ubava deovjka ..,. samo da se razbudish sabajle pokraj nejze oti kosata i sekoe vlaknona tvoeto telo ke saka da izbega :)

jas sum za dvete ali faca e podobro, telo za poeftno moze da go sredis :) :)

Тело*

*иако слатка фаца и дива градба по ќе помине од тело гром, фаца ѓон

pobitna mi e facata... ali ne bi mi bilo seedno ako mi dojde nekoj tipec so telce:)

Па прво шо ќе приметам дефинитивно ќе биде фаца и поише ќе ме привлече тип со убава намевка.очи или нешо слично отколку гробар со јака градба...како шо кажаа и други претходно на телото можеш да поработиш..фацата ти е таа

Telo riba glava akvarium?
Faca cvet telo loznica?
Tesko pitanje.:raz: :raz: :raz: :raz: :raz: :raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom