Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Да им се јавиш на 0800 12345 и да им речеш да ти го активираат веднаш, зошто ако не ќе го раскинеш договорот. И после како попови ќе ти пуштат. ;)
Се јавив активиран е него кога го вклучувам ресиверот се поајвува една црна лента доле ми рекоа треба да почне да се полни ама не се полни ова,пробав усб кабелот сменив и во портите 3 и 4. нема фајде им звонам не можам да ги добијам.

Се јавив активиран е него кога го вклучувам ресиверот се поајвува една црна лента доле ми рекоа треба да почне да се полни ама не се полни ова,пробав усб кабелот сменив и во портите 3 и 4. нема фајде им звонам не можам да ги добијам.

Трипати едноподруго рестартирај го ресиверот, види потоа дали ќе проработи. Инаку, како преку усб кабел го приклучуваш кога врската рутер-ресивер оди преку лан кабел ?

Трипати едноподруго рестартирај го ресиверот, види потоа дали ќе проработи. Инаку, како преку усб кабел го приклучуваш кога врската рутер-ресивер оди преку лан кабел ?
Da de preku lan moja greska :X3: Probav i so restratiranjeto na resiverot i 4 pat go ostaviv podolgo ama nisto (n)

Оди да ти го сменат не ти прима софтвер ја гио имав истиот проблем ми го сменија во главните згради

Оди да ти го сменат не ти прима софтвер ја гио имав истиот проблем ми го сменија во главните згради
Бев денес ми дадоа друг ресивер друг модел.И кога го пуштив првиот пат имаше слика од МАХ ТВ и неможеше ништо да се направи го рестартирав и пак како со претходниот ресивер :tapp:

Добро.Што е со интернетот денеска?:facepalm:на секои 10 минути му пага конекцијата.Се јавив на 080012345.Ми рекоа дека го разгледуваат проблемот.Ме интересира дали некој друг е со истиов проблем?Дали ја средија грешката?Ова повеке не се трпи.За џабе плакам.:tapp:

Бев денес ми дадоа друг ресивер друг модел.И кога го пуштив првиот пат имаше слика од МАХ ТВ и неможеше ништо да се направи го рестартирав и пак како со претходниот ресивер :tapp:
Јави им се пак дека не ти е решен проблемот, а кажи ми дали сите сијалички светат зелената , сината и црвената ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom