Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Што се случува со FOX LIFE i CRIME ? Де ги има де ќе се појават оние лини популарно наречени бракодови кои стојат на БОМ и К-15 мјузик ? Вртев да се жалам ми кажаа нешто не било до нив до серверот на FOX некој да не знае за колку ќе го решат зш ја највеќе тоа гледам и ми пречи ...

Сеуште ми го немат активирано Махтв-то :facepalm:
Вртев 2 недели ми вика од пон. натака ќе ви го активираат пред некој ден звонам пак ми вика сеа ве запишав во листата за брза постапка (n)

Што се случува со FOX LIFE i CRIME ? Де ги има де ќе се појават оние лини популарно наречени бракодови кои стојат на БОМ и К-15 мјузик ? Вртев да се жалам ми кажаа нешто не било до нив до серверот на FOX некој да не знае за колку ќе го решат зш ја највеќе тоа гледам и ми пречи ...
https://www.facebook.com/mk.maxtv?fref=ts

Имате искуство со нарачката на подароци со поените од Т-Хоме? Кога ќе звонам на 070 122, само конто број ќе ме прашат или и матични бројој и такви срања?
Сврти на 171 јас вчера си нарачував,ти бараат само тел.број ,ама за подигање трба да оди лично сопственикот на тел.линија со л.к.

Сврти на 171 јас вчера си нарачував,ти бараат само тел.број ,ама за подигање трба да оди лично сопственикот на тел.линија со л.к.
А не треба ова картичкава од Твој Клуб да ја понесам?

Само кај мене зезаат повторно торентите , или и кај други се случува истово ? Кај мене веќе три четири дена ме зеза , а инаку на оптика сум :sick:

Ми трепка POWER/DSL сијаличката црвено, цело време. Ниедна друга сијаличка не свети, освен WLAN.
Го рестартирав рутерот, го исклучив од струја, factory reset, и пак исто.

Колку што прочитав на интернет, по германски форуми, пишува дека до нивната централа е. Имал некој ваков проблем, за да ми ја потврди информацијава?

неам ни со тоа ни со тоа проблеми
тонех, најубаво јави се во техничка пошо проблемов твој ми изглеа дека можат само од таму да го средат, ако веќе не се средил :)

неам ни со тоа ни со тоа проблеми
тонех, најубаво јави се во техничка пошо проблемов твој ми изглеа дека можат само од таму да го средат, ако веќе не се средил :)

Се јавив уште пред да прашам тука, типот ми рече дека нема како да ми помогне од таму, мора да пушти налог. Океј, се јавуваат денес терењаците, и ми кажуваат дека имало булдожери кои работеле на некоја градба/улица, не разбрав баш, и го поебале подземниот кабел... Во превод, до нив е, и тешко дека ќе се оправи во скоро време. :(

Тапа богами.

Како и да е, имам стикче со кое што фаќам 3G интернет, ама слаб е сигналот, и паѓа, па автоматски се поврзува на 2G мрежата, која поради којзнае каква причина, како да не функционира. Сетинзите се исти, ама не се отвара ниедна страна на 2G. Имам Huawei E352 модем.

После скоро цел месец чекање за активација на МАХ ТВ денес ми се јавија ми кажаа дека е активиран го вклучив ресиверот ама истата слика како и претходно. Го исклучив скроз и после 10 мин пак го вклучив нема променам,да не треба нешто друго да се направи?

После скоро цел месец чекање за активација на МАХ ТВ денес ми се јавија ми кажаа дека е активиран го вклучив ресиверот ама истата слика како и претходно. Го исклучив скроз и после 10 мин пак го вклучив нема променам,да не треба нешто друго да се направи?

Да им се јавиш на 0800 12345 и да им речеш да ти го активираат веднаш, зошто ако не ќе го раскинеш договорот. И после како попови ќе ти пуштат. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom